حالت تاریک
سه‌شنبه, 21 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
امام عزیز را هرگز تنها نگذارید
معراجی‌های کرمانشاه؛

امام عزیز را هرگز تنها نگذارید

شهید حاج روح‌الله در وصیت‌نامه خود با تأکید بر وفاداری به امام خمینی (ره) و مسیر انقلاب، از خانواده و دوستان خواسته است که هرگز امام عزیز را تنها نگذارند و همواره در حمایت از آرمان‌های انقلاب و اسلام ثابت‌قدم باشند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ جمشید اصل دهقان، مشهور به حاج روح‌الله، فرزند تقی، در پنجم خرداد ماه سال ۱۳۳۷ در روستای شیخ حسن شهرستان ساوجبلاغ متولد شد. وی تحصیلات ابتدایی خود را در ۷ سالگی در نظرآباد آغاز کرد، اما به دلیل مشکلات اقتصادی خانواده مجبور به ترک تحصیل شد. در سن ۱۳ سالگی در سال ۱۳۵۱ در شرکت فخر ایران مشغول به کار شد و تا سال ۱۳۵۷ که به خدمت سربازی رفت، در این شرکت فعالیت داشت. 

حاج روح‌الله در دوران خدمت سربازی به طور عملی وارد جریان انقلاب شد و به فرمان امام خمینی، از پادگان نظامی فرار کرد تا به صف معترضین علیه رژیم پهلوی بپیوندد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، او عضوی فعال در بسیج روستای شیخ حسن بود و در برگزاری انتخابات و تأمین امنیت منطقه نقش مؤثری ایفا کرد. 

با شروع جنگ تحمیلی، جمشید اصل دهقان داوطلبانه به جبهه‌های نبرد اعزام شد. نخستین حضور وی در جنگ به همراه نیروهای دکتر چمران در منطقه اهواز بود و از سال ۱۳۶۰ حضور مستمر در جبهه‌های غرب کشور داشت. وی به عنوان فرمانده گردان خیبر از تیپ نبی اکرم سپاه کرمانشاه منصوب شد و در عملیات‌های متعددی همچون والفجر ۵، میمک، گوزیل (قادر)، والفجر ۹، کربلا ۴ و ۵ و نهایتاً نصر ۷ شرکت کرد. 

شهید حاج روح‌الله در عملیات غرورآفرین نصر ۷ که در منطقه سردشت و ارتفاعات بلفت و دوپازا انجام شد، پس از رشادت‌ها و ایثارهای فراوان، به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت نائل آمد. یاد و نام این سردار رشید همیشه در دل مردم استان کرمانشاه زنده و ماندگار است. 

در وصیت‌نامه این شهید بزرگوار، او با تأکید بر حفظ مسیر اسلام و حمایت از ولایت فقیه، خطاب به مادر و خانواده خود، از آنان طلب حلالیت کرد و از خداوند طلب هدایت و بخشش نمود. همچنین از خانواده و دوستان خواست تا اگر پیکرش یافت شد، در محل زادگاهش نظرآباد دفن کنند و در غیر این صورت، یادش را با خواندن فاتحه در مزار شهدا گرامی بدارند.

منبع: نوید شاهد

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!