حالت تاریک
Logo
جمعه, 25 آبان 1403
مسئولان کرمانشاهی ناتوان از معرفی جاذبه‌های توریستی
پای گردشگری در کرمانشاه لنگ است؛

مسئولان کرمانشاهی ناتوان از معرفی جاذبه‌های توریستی

یکی از چالش‌های موجود در استان کرمانشاه ناتوانی مسئولان امر در معرفی جاذبه‌های توریستی و تفریحی این دیار است که به طور مستقیم اثراتی منفی بر اقتصاد کرمانشاه داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ گردشگری همواره یکی از مؤلفه‌های پیشرفت و توسعه برای کشورها محسوب می‌شود و بسیاری از کشورها به واسطه ایجاد زیرساخت‌های گردشگری توانسته‌اند از اقتصاد پویا و فعال آن بهره‌مند شوند.

رونق گردشگری می‌تواند توسعه زیرساخت‌ها و اقتصاد منطقه مورد نظر را به همراه داشته باشد و یکی از موضوعات مورد توجه دولت‌ها و مدیران برای اشتغال‌زایی را تأمین کند زیرا گردشگری صنعتی بسیار بزرگ و پربازده است که گردش مالی بالایی دارد.

استان کرمانشاه با دارا بودن موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد، آب و هوای چهار فصل، مناظر طبیعی بکر و آثار تاریخی ویژه می‌تواند به قطب گردشگری کشور تبدیل شود و پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد و رونق اقتصادی را برای استان کرمانشاه ایجاد کند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان رونق گردشگری در آستان با توجه به ویژگی‌های عنوان شده می‌تواند گره‌گشای مشکلات اقتصادی و بیکاری استان کرمانشاه باشد زیرا ضعف اقتصادی و مشکلات تأمین مالی برای بسیاری از پروژه‌ها مانع بسیار بزرگی بر سر راه توسعه استان کرمانشاه است.

رشد گردشگری استان کرمانشاه در نیمه اول امسال

داریوش فرمانی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: در ۶ ماهه ابتدایی سال جاری شاهد رونق گردشگری و افزایش میزان ورود گردشگران به استان کرمانشاه هستیم که باید برای بهبود بیشتر این شرایط برنامه‌ریزی و تلاش کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: یکی از ویژگی‌های ویژه استان کرمانشاه قرار گرفتن در مسیر تردد زائران عتبات عالیات و گردشگری مذهبی است که طی سه سال گذشته شاهد عزیمت زائران اربعین از مرز خسروی هستیم و بر اساس آمارها ۷۰ درصد زائران اربعین از استان کرمانشاه تردد می‌کنند.

فرمانی بیان کرد: امسال در مسیر تردد زائران اربعین از استان کرمانشاه حدود ۲۰۰ غرفه عرضه محصولات و صنایع دستی برپا شد که توانست رونق اقتصادی خوبی را برای استان به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نیازمند توسعه امکانات در استان کرمانشاه هستیم، ادامه داد: با توجه به اهمیت زیرساخت‌های اماکن گردشگری امسال ۱۰ میلیارد تومان برای بهبود روشنایی در سراب نیلوفر، تاق‌بستان، بیستون و ویس قرنی هزینه کردیم و در سایت‌های گردشگری اقدام به ایجاد سرویس‌های بهداشتی جدید شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه افزود: طی تيرماه امسال به دلیل گرمای کم‌سابقه‌ هوا آمار سفرها و گردشگری در کل کشور کاهش پیدا کرد که این روند در ماه‌های مرداد و شهریور افزایش یافت.

فرمانی با بیان اینکه برای معرفی استان کرمانشاه نیازمند تبلیغات گسترده هستیم، عنوان کرد: با همکاری جهاد دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان یک طرح عملیاتی برای معرفی استان و تبلیغات گردشگری تهیه و تدوین شده که برای بررسی خدمت استاندار کرمانشاه ارائه شد که برای تأمین مالی آن نیازمند همراهی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هستیم.

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح می‌توانیم شاهد تبلیغات برای معرفی فرصت‌های گردشگری استان کرمانشاه در جاده‌ها، بزرگراه‌ها، ایستگاه مترو و... دیگر استان‌ها باشیم و از سوی دیگر با کمک بخش خصوصی جشنواره‌ها، رویدادها، شب‌های فرهنگی و... را اجرا کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای اجرای این طرح مهم ۶۰ میلیارد تومان پیشنهاد داده شده که با اختصاص یک سوم از این اعتبار می‌توانیم بخش‌هایی از اهداف طرح رونق گردشگری استان کرمانشاه را به اجرا برسانیم.

بیش از ۵۰ درصد ظرفیت هتل‌های کرمانشاه در تابستان تکمیل شد

سیروس گل‌عنبر در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: استان کرمانشاه در مجموع دارای ۵۶ واحد اقامتی شامل: هتل، هتل‌آپارتمان، اقامتگاه سنتی، هتل بوتیک و مهمان‌پذیر است.

نایب رئیس اتحادیه هتل‌داران استان کرمانشاه گفت: شهر کرمانشاه دارای ۱۰ هتل، سه هتل‌آپارتمان، سه اقامتگاه سنتی، دو هتل بوتیک و ۱۲ مهمان‌پذیر است.

گل‌عنبر تصریح کرد: ظرفیت اماکن اقامتی استان کرمانشاه در طول ایام تابستان و تعطیلات بیش از ۵۰ درصد تکمیل شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه یکی از مشکلات گردشگری شهر کرمانشاه فعالیت خانه‌های مسافر غیرمجاز در محدوده طاق‌بستان است که این خانه‌ها فاقد مجوز هستند و در صورت بروز مشکل نمی‌توان اقدام مؤثری را به سرانجام رساند.

گل‌عنبر در خصوص وضعیت اسکان مسافران در مهمان‌پذیرها، افزود: حدود ۵۰ درصد از ظرفیت چند مهمان‌پذیر کرمانشاه در حوالی میدان آزادی طی ایام تعطیلات تابستانی تکمیل شد، اما مابقی میهمان‌پذیرهایی که در حوالی خیایان امیرآبادشرقی قرار دارند، به واسطه شلوغی بیش از حد این خیابان و مشکلات بصری که دارند، شرایط چندان خوبی نداشتند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ استان کرمانشاه با دارا بودن ۴ هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی و مناظر طبیعی ویژه می‌تواند به مقصد گردشگران تبدیل شود و رونق اقتصادی استان کرمانشاه را به همراه داشته باشد که تحقق این مهم در گرو تبلیغات گسترده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از