دبیرستاد امر بهمعروف و نهی ازمنکر استان کرمانشاه:
زیباترین آموزههای اخلاقی در سیره پیامبر(ص) است
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه گفت: زیباترین آموزههای اخلاقی در سیره پیامبر(ص) و ائمه هدی است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، پایان ماه صفر همزمان است با سالروز رحلت رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت کریم آل طه امام حسن مجتبی(ع) و شهادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) که بسیار حزن آلود است.
از جمله ویژگی های رسول گرامی اسلام (ص) و معصومین (ع)، رحمت، مهربانی و محبت گسترده به تمام اهل عالم و هدایت، تعالی و نورانیت است. بخشندگی و مهربانی، از زیباترین آموزههای اخلاقی در سیره این بزرگواران است که انسان ساز و هدایت کننده به سوی حق، عدالت و تعالی است.
پیامبر اسلام (ص) در تمام ادوار تاریخی و برای تمام جهانیان، پیامبر لطف، رحمت و مهربانی است، وَ ما أَرْسَلْناکَ إِلَّا رَحْمَةً للعالمین (و ما تو را جز رحمتی برای جهانیان نفرستادهایم)
حجت الاسلام مسعود احمدی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، ضمن تسلیت ایام سوگواری روزهای پایانی ماه صفر، با بیان اینكه دین اسلام دارای مباحث فرا دینی است اظهار داشت: محتوای سنت، كتاب الهی و پیامبر اكرم(ص) كه عنصر كلیدی و راهبردی این دین آسمانی محسوب می شوند، راهگشای هر فردی در جهان خواهد بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه افزود: قرآن کریم رسول خدا را بهعنوان اسوه و الگو معرفی میکند که با بهرهگیری از سیره زندگی آن حضرت بتوانیم در دنیا و آخرت سعادتمند شویم. در زندگی فردی و اجتماعی، چقدر از این الگو استفاده کردهایم و چه قدر زندگی ما رنگ نبوی دارد ، این را وظیفه خود کنیم که ضمن آشنایی با سیره حضرت آن را بکار ببندیم.
وی با بیان اینکه پیامبر اكرم(ص) توانستند در عصر جاهلیت، حقوق انسانی را در جامعه برپا و آن را به رسمیت بشناسند، گفت: شخصیت محمد مصطفی(ص) یک شخصیت جهانی به شمار می رود یعنی حتی افرادی كه مسلمان نیستند نیز ایشان را به عنوان شخصیت برجسته بشری قبول دارند.
حجت الاسلام احمدی خاطرنشان کرد: دانش و بینشی كه رسول اكرم(ص) در طول دوره رسالت خویش ارایه كردند یعنی روایتها، روش و منش، استدلالهای عقلانی، حكمت و مباحث دینی همگی نشان از جایگاه والای ایشان دارند.
وی ادامه داد: همانطور که پیامبر اسلام میفرماید: «به راستی که من برای به کمال رساندن مکارم اخلاق مبعوث شدهام (بُعِثتُ لِاُتَمّمَ مَکارِمَ الاخلاق) »، تصریح کرد: اگر چه دیگر پیامبران نیز مروجان اخلاق در جامعه خود بودهاند، پیامبر اسلام (ص) اخلاق را به نقطه نهایت و غایی خود رساند و اخلاقی را بنیان نهاد که زندگی دنیا و آخرت را سعادتمند میسازد.
حجت الاسلام احمدی بیان کرد: راه سعادتمندی، تعالی و رستگاری همانا تمسک به اهلبیت(ع) و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت ائمه و بزرگان دین اسلام است که بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید و تقوی را به ما نشان دهد.