حالت تاریک
سه‌شنبه, 16 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
طلسم ناکامی آسیایی در آزادی ادامه یافت

طلسم ناکامی آسیایی در آزادی ادامه یافت

نبرد حساس استقلال و الشرطه در هفته هفتم لیگ نخبگان با تساوی به پایان رسید تا تلاش‌های بی‌نتیجه این تیم در ورزشگاه آزادی برای کسب پیروزی‌های آسیایی همچنان ادامه پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ نبرد حساس و سرنوشت‌ساز استقلال و الشرطه در هفته هفتم لیگ نخبگان با تساوی ۱-۱ به پایان رسید و این نتیجه، ناکامی‌های مکرر شاگردان سهراب بختیاری‌زاده در کسب پیروزی‌های آسیایی را ادامه داد.

نکته جالب توجه این است که استقلال علی‌رغم میزبانی در ورزشگاه آزادی و پس از حدود شش سال، باز هم نتوانست در یک دیدار آسیایی پیروز شود. به این ترتیب، طلسم عدم پیروزی این تیم در آزادی به هفت سال رسید.

آخرین پیروزی آسیایی استقلال در ورزشگاه آزادی به اردیبهشت ۱۳۹۷ برمی‌گردد، زمانی که شاگردان وینفرد شفر در بازی برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۱۸ موفق به شکست ۳-۱ ذوب‌آهن شدند.

از آن زمان تاکنون، استقلال فقط سه بار در آزادی از تیم‌های آسیایی پذیرایی کرده و هر سه بار با نتیجه تساوی ۱-۱ میدان را ترک کرده است. این نتایج شامل دو تساوی برابر العین و الدحیل در لیگ قهرمانان ۲۰۱۹ و تساوی اخیر مقابل الشرطه در هفته هفتم لیگ نخبگان می‌شود.

برای شکستن این طلسم عجییب، استقلال به پیروزی در برابر الریان در قطر نیاز دارد تا پس از صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی، بتواند در مقابل یکی از تیم‌های صدرنشین در آزادی به پیروزی برسد.

منبع: مشرق‌نیوز

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.