حالت تاریک
سه‌شنبه, 02 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
محرومیت عشایر کرمانشاهی از کپسول‌های گاز سهمیه‌ای
رئیس شورای اسلامی عشایر ایل ذوله خبر داد:

محرومیت عشایر کرمانشاهی از کپسول‌های گاز سهمیه‌ای

رئیس شورای اسلامی عشایر ایل ذوله از محرومیت عشایر کرمانشاهی از کپسول‌های گاز سهمیه‌ای خبر داد و گفت: حدود ۴۰ خانوار عشایر ساکن در دامنه کوه و حوالی کارخانه سیمان غرب اکنون از دریافت کپسول‌ گاز محروم هستند.

نعمت خالوندی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: هر ماه نزدیک به ۴۰ تا ۵۰ خانوار از عشایر منطقه، در نزدیکی کارخانه سیمان غرب، متأسفانه از نعمت یک کپسول گاز بوتان نیز محروم هستند. شرکت تعاونی شهید حداد عادل به این خانوارها توصیه می‌کند به شرکت بوتان مراجعه کنند تا از سهمیه گاز برخوردار شوند، اما متأسفانه وقتی به آنجا می‌روند، گفته می‌شود کارت سهمیه عشایری توسط فردی دیگری برده شده و در جایگاه قرار نگرفته است.

رئیس شورای اسلامی عشایری ایل ذوله افزود: در نتیجه، این خانوارهای عشایری مجبور می‌شوند با پرداخت ۲۵۰ هزار تومان، کپسول گاز را به‌صورت آزاد تهیه کنند. دغدغه اصلی بسیاری از این خانوارها تأمین گاز است.

وی گفت: ما اکنون در سیاه چادر عشایر، در دامنه کوه و در جوار کارخانه سیمان غرب مستقر هستیم. از شما درخواست می‌کنم اگر امکان دارد، شخصاً از این منطقه بازدید کرده و این مشکلات را از زبان خود عشایر بشنوید. من نیز قول می‌دهم پیگیر موضوع باشم.

خالوندی افزود: این کارت مربوط به دوره مدیریت قبلی است و طبق ضوابط، شرکت تعاونی موظف است این کارت را در جایگاه مربوطه در شهرک صنعتی کرمانشاه قرار دهد تا عشایر با مراجعه به آن‌جا، بتوانند سهمیه گاز خود را دریافت کنند.

وی گفت: متأسفانه این کارت یا در جایگاه قرار نمی‌گیرد یا به‌طور کامل از دسترس عشایر خارج شده است. در مراجعه به شرکت گاز، به عشایر گفته می‌شود که کارت نزد مسئول شرکت تعاونی است. عشایر نیز ناچارند با طی مسیری طولانی از مناطق کوهستانی و جاده‌های خاکی، به صورت آزاد گاز تهیه کنند. این در حالی است که با وجود سهمیه ۸۰ هزار تومانی، باید گاز را به قیمت آزاد بخرند.

خالوندی افزود: این مشکل حداقل حدود ۴۰ خانوار ساکن در دامنه کوه و حوالی کارخانه سیمان غرب را درگیر کرده است. ما آمادگی داریم وسیله نقلیه فراهم کنیم تا خبرنگاران یا مسئولان بازدید میدانی از منطقه داشته باشند و مشکلات را مستقیم از زبان عشایر بشنوند.

وی گفت: علاوه بر مشکل گاز، مسأله آب نیز چالش جدی دیگری است. عشایر مجبورند برای تهیه تانکر آب، هزینه‌ای در حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنند. این در حالی است که طرح‌های آب‌رسانی هنوز در منطقه اجرا نشده و اداره امور عشایر نیز اقدامی جدی در این زمینه انجام نداده است.

وی افزود: بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد عشایر منطقه در حال حاضر در نواحی اطراف کرمانشاه مستقر شده‌اند، اما همچنان با مشکلات عدیده‌ای همچون نبود گاز، نبود آب سالم و نبود زیرساخت‌های اولیه مواجه‌اند. انتظار داریم مسئولان ذی‌ربط با نگاه مسئولانه‌تری به این وضعیت رسیدگی کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!