حالت تاریک
پنج‌شنبه, 09 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مقاومت سپری برای حفظ امنیت
الفبایی که ملت ایران آموخته‌اند؛

مقاومت سپری برای حفظ امنیت

از دیدگاه مردم مقاومت سپری برای حفظ امنیت و پایه‌ای برای عزت ملی است، این ایستادگی در خانه، دانشگاه و میدان دفاع جریان دارد و ملت ما را سربلند و مستقل نگه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ جمعی از شهروندان جوانرودی با تأکید بر اهمیت مقاومت، آن را عامل اصلی حفظ امنیت و عزت ملی می‌دانند، در این میان نمایندگانی از قشر کشاورزان، دانشجویان و خانواده‌ها هر یک از زاویه‌ای به نقش مقاومت اشاره می‌کنند. 

مقاومت یعنی تلاش برای آینده

احمد مرادی کشاورز جوانرودی است که در گفتگو با خبرنگار ما؛ چنین می‌گوید: ما کشاورزان می‌دانیم اگر در برابر سختی‌ها و کمبودها ایستادگی ایستادگی نکنیم، زمین و محصولات کشاورزی‌مان آسیب می‌بیند. 

وی می‌افزاید: مقاومت یعنی حفظ خاک و تلاش برای آینده فرزندانمان و همین ایستادگی است که عزت ملی را زنده نگه می‌دارد. 

مقاومت یعنی ناامید نشدن از تولید داخلی 

امیر علیمرادی کارگر اهل جوانرود است که در گفتگو با خبرنگار این رسانه؛ می‌گوید: ما کارگران جوانرود هر روز با تلاش و کار سخت امنیت اقتصادی کشور را می‌سازیم. 

وی می‌افزاید: مقاومت برای ما یعنی ناامید نشدن از تولید داخلی و وقتی که کشور روی پای خود بایستد عزت ملی در دل همه ما زنده می‌شود. 

مقاومت یعنی تلاش برای پیشرفت علمی 

نسرین محمدی؛ دانشجوی جوانرودی است که در گفتگو با خبرنگار ما؛ می‌گوید: برای ما جوانان مقاومت یعنی تلاش برای پیشرفت علمی و فرهنگی حتی در شرایطی که محدودیت باشد. 

وی می‌افزاید: وقتی در برابر مشکلات ایستادگی می‌کنیم نشان می‌دهیم که امنیت و عزت ملی فقط در میدان جنگ نیست بلکه در دانشگاه و جامعه هم معنا دارد. 

امنیت برای مادران یعنی آرامش فرزندان

آسیه ویسمرادی مادر جوانرودی در گفتگو با خبرنگار این رسانه؛ می‌گوید: امنیت برای ما مادران یعنی آرامش فرزندانمان و وقتی می‌بینیم مردم و مسئولان در برابر فشارها مقاوم هستند مطمئن می‌شویم که آینده فرزندانمان روشن خواهد بود. 

وی می‌افزاید: عزت ملی یعنی اینکه هیچ قدرتی نتواند آرامش را از خانواده ما بگیرد. 

عزت ملی در خون سربازان جاری است

آرمان صیدی سرباز جوانرودی هم در گفتگو با خبرنگار ما؛ می‌گوید: ما سربازان می‌دانیم که امنیت کشور تنها با ایستادگی به دست می‌آید. 

وی می‌افزاید: مقاومت یعنی اینکه در برابر تهدیدها عقب‌نشینی نکنیم و وقتی مردم پشت ما هستند احساس می‌کنیم عزت ملی در خون ما جاری است. 

گزارش به قلم بهمن کریمی؛ فعال رسانه‌ای 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!