حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
موفقیت سایبری ایران در جریان اغتشاشات
رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند؛

موفقیت سایبری ایران در جریان اغتشاشات

با توجه به موفقیت کشور ایران در قطع ارتباط میان آشوبگران وابسته به سرویس‌های تروریستی خارجی به ویژه موساد، رسانه‌های عبری زبان به این شرایط واکنش نشان دادند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ رسانه‌های عبری زبان با اشاره به اغتشاشات اخیر اذعان کردند که ایران قدرت پیشرفته‌ای در زمینه جنگ‌های سایبری دارد. در این گزارش آمده است که نیروهای امنیتی ایران به خوبی توانستند در عملکرد شبکه ماهواره‌ای استارلینک وابسته به ایلان ماسک مانع ایجاد کنند چرا که آشوبگران از این شبکه برای تماس با سرویس‌ها و عناصر خارجی استفاده می‌کردند.

بر اساس این گزارش، ایران تصویر ساخته شده از تکنولوژی‌های غربی که یک تصویر غیر قابل نفوذ و شکست‌ناپذیر بود را از بین برد. آشوبگران جایی برای پنهان‌شدن ندارند و حتی ماهواره‌های آمریکایی نیز نمی‌توانند کمکی به آن‌ها کنند.

لازم به ذکر است لیدرهای اغتشاشات در ایران با حمایت و خط‌دهی سرویس‌های جاسوسی خارجی به ویژه موساد به میدان آمدند و با این سرویس‌ها در ارتباط بودند.

اخیراً به علت برخی مشکلات معیشتی و فشارهای اقتصادی در برخی شهرهای ایران تظاهرات مسالمت‌آمیزی برگزار شد، اما خیلی زود تروریست‌های مسلح و اغتشاشگران این اعتراضات قانونی و به‌حق مردم را به سمت خشونت شدید و ضربه به اماکن عمومی و شخصی مردم کشاندند.

ولیعهد خودخوانده پهلوی که در دوره جدید فعالیت خود در فضای سیاسی ایران به دنبال عادی‌سازی وطن‌فروشی و نابودسازی ساختارهای جامعه ایران به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی است با صدور فراخوان‌های تفرقه‌افکنانه از عوامل اصلی تحریک اعتراض‌های مسالمت‌آمیز به سمت خشونت‌های کور بود.

اما با وجود برنامه‌ریزی گسترده رژیم صهیونیستی و مزدوران آن، خصوصاً رضا پهلوی برای به آشوب کشاندن ایران و ایجاد ناامنی گسترده به منظور مقدمه‌چینی برای زمینه یک حمله نظامی دیگر، این پروژه در نطفه شکست خورد.

در روزهای گذشته برخی از هسته‌های مرتبط با جریانات تروریستی و خشونت‌طلب در نقاط مختلف کشور اقدام به حمله به اموال عمومی و سلب آسایش و مصادره اعتراضات به حق مردم کردند که با وجود ناچیز بودن این افراد و عدم استقبال جامعه از فراخوان‌های آن‌ها برای اغتشاش و آشوب، در رسانه‌های غربی و خصوصاً صهیونیستی، با حمایت گسترده و بزرگنمایی‌های قابل توجه و اغراق‌آمیزی مواجه شد؛ اغراق‌های متوهمانه که باعث اعتراض برخی از تحلیل‌گران صهیونیستی از جمله «ایهود یاعاری» هم شد.

دوشنبه گذشته نیز مردم ایران در تهران و شهرهای دیگر با حضور گسترده و شکوهمند خود ضمن حمایت گسترده و پرشور از جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب، تحرکات اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!