حالت تاریک
دوشنبه, 13 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
هواداران استقلال چشم‌انتظار مهاجم کامرونی‌اند
استقلال همچنان به‌دنبال جذب مهاجم؛

هواداران استقلال چشم‌انتظار مهاجم کامرونی‌اند

با انتشار خبر مذاکرات باشگاه استقلال با وینسنت ابوبکر، مهاجم سرشناس کامرونی، موجی از امید در میان هواداران این تیم به‌وجود آمده است؛ هرچند گزارش‌ها از نهایی شدن قرارداد او با باشگاه ساری‌یر ترکیه حکایت دارد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ وینسنت ابوبکر، مهاجم کامرونی، بار دیگر در فهرست خرید استقلال قرار گرفته است؛ اما به نظر می‌رسد شانس پیوستن او به این تیم بسیار اندک باشد. 

در حالی‌ که برخی گزارش‌ها از تمایل باشگاه استقلال برای جذب این مهاجم باتجربه حکایت دارد، منابع نزدیک به ابوبکر از نهایی شدن توافق او با باشگاه ساری‌یر اس‌کی، تیمی از لیگ دسته اول ترکیه، خبر داده‌اند. 

ابوبکر که پیش‌تر سابقه حضور در تیم‌هایی چون لوریان فرانسه و بشیکتاش ترکیه را در کارنامه دارد، مدتی است بدون تیم مانده و اکنون در تلاش برای بازگشت به سطح حرفه‌ای فوتبال است. 

گفته می‌شود باشگاه استقلال مذاکراتی با مدیر برنامه‌های این بازیکن انجام داده، اما طبق آخرین اطلاعات، توافق ابوبکر با تیم ترکیه‌ای در مراحل پایانی قرار دارد و احتمال امضای رسمی قرارداد در روزهای آینده بسیار بالاست. 

در صورت نهایی شدن این انتقال، بار دیگر احتمال حضور ابوبکر در جمع آبی‌پوشان پایتخت منتفی خواهد شد و رؤیای پیوستن او به استقلال برای هواداران این تیم به تعویق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری مهر

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!