حالت تاریک
چهارشنبه, 08 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
قرارگیری هوای کرمانشاه در وضعیت ناسالم
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه مطرح کرد:

قرارگیری هوای کرمانشاه در وضعیت ناسالم

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه گفت: هوای کرمانشاه در چند روز اخیر برای گروه‌های سنی حساس ناسالم شد. کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی باید تردد خود را محدود کرده و هنگام خروج از منزل از ماسک استفاده کنند.

سعید دزفولی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: امسال در نیمه دوم سال، چند روز هوای شهر کرمانشاه در وضعیت ناسالم برای گروه‌های سنی حساس قرار گرفت؛ این وضعیت عمدتاً به‌دلیل سکون هوا، انباشت آلاینده‌ها و نبود نزولات جوی اتفاق افتاده است. 

وی افزود: اگرچه هوا برای عموم مردم هنوز ناسالم نشده و وضعیت اضطرار اعلام نشده است، اما کاهش کیفیت هوا در برخی ساعات مشکلاتی برای گروه‌های حساس ایجاد می‌کند؛ کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی باید مراقبت‌های ویژه‌ای در فعالیت‌های روزانه و ترددهای خود داشته باشند. 

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه تصریح کرد: عدم ریزش باران و سکون هوا باعث افزایش آلاینده‌ها و ایجاد پدیده اینورژن شده است. معمولاً چنین شرایطی در نیمه دوم سال تکرار و موجب می‌شود کیفیت هوا در برخی ساعات برای گروه‌های حساس به مراتب پایین‌تر از حد استاندارد شود. 

دزفولی‌نژاد با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی، افزود: از روز چهارشنبه، یک توده بارشی جدید وارد استان خواهد شد و انتظار می‌رود با بارش و وزش باد، هوا تلطیف شود؛ این تغییر شرایط می‌تواند کیفیت هوا را بهبود بخشد و خطرات ناشی از آلاینده‌ها را کاهش دهد. 

وی اذعان کرد: گروه‌های حساس بهتر است در ساعات کاهش کیفیت هوا کمتر از منزل خارج شوند، هنگام تردد حتماً ماسک بزنند و از فعالیت‌های ورزشی در فضای باز پرهیز کنند؛ حضور در محیط‌های مسقف و کنترل میزان فعالیت بدنی می‌تواند سلامت آن‌ها را حفظ کند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!