حالت تاریک
پنج‌شنبه, 06 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
کرمانشاه شهر خلاق نان شد
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه:

کرمانشاه شهر خلاق نان شد

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از ثبت این استان در فهرست شهرهای خلاق نان در سازمان یونسکو خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ ایمان درخشی با اشاره به معرفی کرمانشاه به‌عنوان یکی از شهرهای خلاق نان در یونسکو، اظهار کرد: یکی از رویکردهای یونسکو در خصوص شهرهای خلاق خوراک در دنیا، ورود آن‌ها به حوزه‌های تخصصی مختلف خوراک در شهرهایشان است. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه افزود: یکی از این حوزه‌های تخصصی موضوع نان است که شهرهای خلاق خوراک دنیا روی آن کار کرده‌اند و ما نیز از حدود هفت ماه پیش برنامه‌ریزی‌هایمان را برای معرفی ظرفیت‌های کرمانشاه در این حوزه آغاز کردیم و پس از اینکه پرونده نان‌های کرمانشاه تدوین شد، آن را به سازمان یونسکو ارسال کردیم. 

درخشی تصریح کرد: در این پرونده پنج نان کرمانشاه مانند تپ‌تپی و نان ساجی و تعدادی شیرینی و مشتقات نان مانند برساق و کلانه معرفی شد. 

وی تأکید کرد: سازمان یونسکو پس از بررسی پرونده، آن را مورد تأیید قرار داد و امتیاز لازم به کرمانشاه برای قرارگرفتن در فهرست شهرهای خلاق نان داده شد. 

درخشی خاطرنشان کرد: در مجموع در دنیا ۵۷ شهر خلاق خوراک وجود دارد که حدود ۲۵ تا ۲۶ مورد از آن‌ها توانسته‌اند عنوان شهر خلاق نان را کسب کنند. 

وی در ادامه با بیان اینکه پرونده تبدیل کرمانشاه به شهر خلاق پنیر نیز در دستور کار قرار گرفته، عنوان کرد: سازمان یونسکو از شهرهای خلاق خوراک در دنیا خواسته تا با محوریت سوئیس روی موضوع پنیر هم ورود کنند که ما نیز در این زمینه پژوهش‌ها و اقدامات اجرایی را آغاز کرده‌ایم. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از