حالت تاریک
شنبه, 15 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مکتب سلیمانی راهنمای جهادگران است
مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه:

مکتب سلیمانی راهنمای جهادگران است

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: شهید سلیمانی، تنها یک فرمانده نظامی نبود، بلکه مکتبی انسانی و الهام‌بخش بود که با از خودگذشتگی در جبهه‌های مختلف، الگویی بی‌نظیر برای نسل‌های آینده ایجاد کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ امیرحمزه خزایی امروز چهارشنبه در رزمایش جهادگران فاطمی ۴، در آستانه سالروز شهادت سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی، از ابعاد مختلف حرکت‌های جهادی و خدمات این سازمان در سطح استان و کشور سخن گفت و همچنین پیرامون شخصیت شهید سلیمانی و تأثیر مکتب جهادی در جامعه و اهمیت حفظ روحیه جهادی در برابر تهدیدات دشمنان انقلاب اسلامی و کشور سخن گفت.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: شهید سلیمانی، تنها یک فرمانده نظامی نبود، بلکه مکتبی انسانی و الهام‌بخش بود؛ او با فداکاری و از خودگذشتگی در جبهه‌های مختلف جنگ و دفاع از مظلومان، چه در میدان‌های جنگ و چه پس از شهادتش، الگویی بی‌نظیر برای نسل‌های آینده ایجاد کرد؛ شهید سلیمانی با حضور بی‌منت در هر نقطه‌ای که نیاز به کمک بود، تصویر حقیقی از روحیه بسیجی و جهادی را به نمایش گذاشت. 

وی همچنین به جمله معروف شهید سلیمانی که «شرط شهید شدن، شهید بودن است» اشاره کرد و این سخن را نشان‌دهنده عمق باور و شیوه زندگی او دانست که همواره در خدمت به اسلام و ملت ایران بود.

وی افزود: سربلندی انقلاب اسلامی، به واسطه همین روحیه جهادی و بی‌منت بودن در خدمت‌رسانی به مردم است؛ حرکت‌های جهادی که از ابتدای تأسیس بسیج سازندگی شکل گرفت، امروز به یک شبکه گسترده و منسجم تبدیل شده که به‌ویژه در سال‌های اخیر به یک گفتمان اجتماعی تبدیل شده و برون‌رفت از مشکلات جامعه را در گرو این روحیه است.

امیرحمزه خزایی در ادامه از روند تشکیل بسیج سازندگی و اهداف آن سخن گفت و اظهار کرد: بسیج سازندگی بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ شکل گرفت و از همان ابتدا به‌عنوان جریانی جهادی و مردمی آغاز به کار کرد و اقدامات خود را در قالب حرکت‌های جهادی و خدمت‌رسانی به محرومان ادامه داد. 

وی تصریح کرد: در همین راستا، روز ۱۳ شهریور به‌عنوان روز ملی حرکت‌های جهادی در تقویم شمسی ثبت شد که یادآور حضور رهبر معظم انقلاب در منطقه فردوس مشهد در زمان وقوع زلزله است، زمانی که ایشان با روحیه جهادی خود منشأ خیر و برکت برای مردم آن منطقه شد.

خزایی با اشاره به پیشرفت‌های بسیج سازندگی در طی این سال‌ها افزود: گروه‌های جهادی امروز به‌صورت قرارگاهی و سازمان‌یافته در مناطق مختلف کشور فعالیت می‌کنند و تلاش دارند تا خدمات‌رسانی به مردم به شکل مؤثرتری انجام گیرد؛ این خدمات که از نقاط مختلف کشور به مناطق محروم و نیازمند ارسال می‌شود، شامل اقدامات عمرانی، آموزش، اشتغال‌زایی، خدمات روان‌شناسی، پزشکی، و امدادرسانی به نیازمندان است؛ بسیج سازندگی به‌ویژه در زمان بحران‌ها، همچون سیل و زلزله، نقشی پررنگ در کمک‌رسانی ایفا کرده است.

خزایی سپس به فعالیت‌های اخیر بسیج سازندگی در استان کرمانشاه اشاره کرد و از فعالیت ۶۵ گروه جهادی در پویش «بنای همدلی» برای کمک به ۸۴ نیازمند در سطح استان سخن گفت و خاطرنشان کرد: این گروه‌ها در عرصه‌های مختلف از جمله مرمت منازل، توزیع بسته‌های معیشتی، خدمت به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین و دیگر اقدامات انسانی مشارکت داشتند؛ همچنین، در جریان رزمایش‌های جهادی که در تابستان و هفته بسیج برگزار شد، بیش از ۶ هزار جهادگر در قالب ۴۷۰ گروه جهادی در سطح استان کرمانشاه به ارائه خدمات به مردم پرداخته‌اند.

وی در ادامه به اهمیت نگاه جهادی در کشور و ضرورت ترویج آن در جامعه اشاره کرد و گفت: در جنگ شناختی و ترکیبی دشمن، روحیه جهادی و اهتمام به خدمت‌رسانی بدون چشم‌داشت، یکی از مهم‌ترین راهکارها برای مقابله با تهدیدات دشمن است؛ گروه‌های جهادی با نگاه غیرمادی و برای رضای خدا، در تمام عرصه‌ها، از امدادرسانی گرفته تا خدمات اجتماعی، مشاوره رایگان و حتی کمک به مناطق بین‌المللی، همچون جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم غزه و لبنان، در حال فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم بسیج سازندگی در سطح جهانی، کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم غزه و لبنان بوده است که در این راستا، گروه‌های جهادی ایران مبلغ ۳ میلیارد تومان کمک نقدی جمع‌آوری کردند؛ این اقدامات گامی مهم در راستای جهانی‌شدن گفتمان انقلاب اسلامی است و چنین حرکت‌هایی، مفاهیم انقلاب را در سطح جهانی ترویج می‌کند.

خزایی در خصوص آینده و برنامه‌های بسیج سازندگی بیان کرد: در سال‌های آینده، قرارگاه‌های پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی در سطح استان کرمانشاه و کشور تجهیز خواهند شد و این کار باعث تسهیل در انجام خدمات‌رسانی به مردم می‌شود؛ همچنین، روند سطح‌بندی گروه‌های جهادی و ثبت فعالیت‌های آن‌ها در سامانه اطلس جهادی از دیگر اقدامات در حال انجام است؛ این سامانه به بسیج سازندگی این امکان را می‌دهد که گروه‌های جهادی را به‌طور سازمان‌یافته‌تر و دقیق‌تر هدایت کند.

خزایی بر اهمیت فرهنگ‌سازی جهادی تأکید کرد و افزود: اگر مدیریت‌های کشوری و مردمی نگاه جهادی داشته باشند، می‌توان سریع‌تر از بحران‌ها عبور کرد؛ از جهادگران درخواست می‌کنیم که همواره با نگاه جهادی و برای رضای خدا به خدمت‌رسانی به مردم ادامه دهند و در این مسیر، از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

وی تأکید کرد: این سازمان با بهره‌گیری از نیروهای جهادی و مردمی، در راستای تحقق عدالت اجتماعی و بهبود وضعیت معیشتی مردم، همواره در میدان است و به همین دلیل نگاه جهادی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود تا شاهد جامعه‌ای پویا، مقاوم و مؤمن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از