حالت تاریک
جمعه, 15 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
افزایش استقبال از کوهنوردی در کرمانشاه
رئیس هیأت کوهنوردی شهرستان کرمانشاه مطرح کرد:

افزایش استقبال از کوهنوردی در کرمانشاه

رئیس هیأت کوهنوردی شهرستان کرمانشاه از افزایش چشمگیر استقبال از ورزش کوهنوردی در این استان خبر داد و گفت: تعداد باشگاه‌های کوهنوردی در کرمانشاه طی سال‌های اخیر رشد سه برابری داشته است.

داریوش منصوری در گفتگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از افزایش چشمگیر استقبال از ورزش کوهنوردی در این استان خبر داد و اظهار داشت: تعداد باشگاه‌های کوهنوردی در کرمانشاه طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است.

رئیس هيأت کوهنوردی شهرستان کرمانشاه، افزود: تعداد دقیق کوهنوردان استان مشخص نیست، اما در سطح سازمان‌یافته، ما تنها در شهر کرمانشاه ۱۸ باشگاه رسمی فعال داریم.

وی ادامه داد: علاوه بر این تعداد باشگاه، گروه‌های کوهنوردی زیادی نیز به‌صورت خودجوش فعالیت می‌کنند و هر هفته شاهد حضور هزاران نفر در مسیرهای کوهنوردی مانند طاق‌بستان و قله‌های اطراف هستیم.

منصوری با اشاره به روند توسعه این ورزش در کرمانشاه افزود: از زمان حضور رئیس جدید هيأت کوهنوردی استان، شاهد رشد قابل توجهی در بخش آموزش بوده‌ایم. تعداد باشگاه‌های کوهنوردی استان اکنون به حدود ۴۰ باشگاه رسیده است که این رقم بیش از دو برابر گذشته است. 

رئیس هیأت ورزش کوهنوردی شهرستان کرمانشاه گفت: همچنین دوره‌های آموزشی متعددی از جمله آموزش‌های کوه‌پیمایی، سنگ‌نوردی، هواشناسی، پزشکی و نجات برگزار می‌شود که نقش بسزایی در ارتقای سطح کوهنوردی استان داشته است.

مسیرهای کوهنوردی و اطلاع‌رسانی

منصوری خاطرنشان کرد: مسیرهای کوهنوردی برای علاقه‌مندان مشخص شده و اطلاعات مربوط به آن‌ها از طریق فضای مجازی و کانال‌های مرتبط در اختیار کوهنوردان قرار می‌گیرد. برخی مسیرها مانند قله برآفتاب و دوقله برای کوهنوردان مبتدی مناسب هستند، درحالی‌که مسیرهای سخت‌تر مانند پرو، به دلیل شرایط خاص، نیاز به تجربه و مهارت بیشتری دارد.

حفظ محیط‌زیست در کوهنوردی

وی درخصوص اهمیت حفاظت از محیط‌ زیست در این ورزش افزود: یکی از الزامات کوهنوردی، رعایت اصول محیط‌ زیستی است. دوره‌های آموزشی محیط‌ زیست کوهستان نیز برای کوهنوردان برگزار می‌شود و فرهنگ‌سازی خوبی در این زمینه انجام گرفته است. به‌عنوان نمونه، در ارتفاعات و مسیرهای مشخص‌شده برای کوهنوردی، افراد بسیار به محیط‌ زیست توجه دارند و کم‌تر اثری از زباله در آن‌ها دیده می‌شود.

توسعه گردشگری ورزشی از طریق کوهنوردی

منصوری همچنین به نقش کوهنوردی در جذب گردشگر اشاره و تصریح کرد: فدراسیون کوهنوردی کشور در قالب طرح سیمرغ، بلندترین قله هر استان را برای کوهنوردی و جذب گردشگران معرفی کرده است که در استان کرمانشاه، قله پرآو به‌عنوان نماد این طرح شناخته می‌شود. تاکنون گروه‌های زیادی از شهرستان‌های مختلف برای صعود به این قله به کرمانشاه سفر کرده‌اند که این امر در توسعه گردشگری ورزشی استان بسیار مؤثر است.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت رسانه‌ها در ترویج فرهنگ کوهنوردی گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در اطلاع‌رسانی و ترویج اصول صحیح کوهنوردی دارند. امیدواریم با کمک رسانه‌ها، فرهنگ این ورزش بیش‌ از پیش در میان مردم توسعه پیدا کند و شاهد افزایش استقبال عمومی از این رشته ورزشی باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!