حالت تاریک
Logo
جمعه, 25 آبان 1403

جشنواره طبخ آبزیان در پاوه برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان در پاوه برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.

جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد، جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.

در این جشنواره حدود ۱۰۵ آشپز شرکت کرده که در پایان از ۶ نفر از آن‌ها به عنوان آشپز ماهی‌های خوشمزه و غذای محلی تجلیل به عمل آمد.

از این تعداد ۶۰ آشپز غذای ماهی، و ۵۵ آشپز غذای محلی شرکت داشتند که با ایده‌هایی نو، در طبخ ابزیان با هم به رقابت پرداختند.

بر پایی غرفه‌های نان محل کلوچه و کلانه و مسابقات فرهنگی از دیگر بخش‌های این جشنواره بود.

در این باره سهراب صحرایی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد، اظهار داشت: امروز در روز جهانی شیلات در خدمت مردم پاوه هستیم که جشنواره طبخ ماهیان در این شهرستان با بیش از ۱۰۰ شرکت کننده برگزار شد

وی افزود: این جشنواره با هدف اینکه سرانه مصرف ماهی را در استان و در سفره مردم بالا ببریم برگزار شده است و ان شاالله امید این را داریم با بالا بردن مصرف سرانه در استان بتوانیم در سلامت جمعی استان گامی را برداشته باشیم.

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از