جشنواره طبخ آبزیان در پاوه برگزار شد
جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.
جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی مرصاد، جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.
در این جشنواره حدود ۱۰۵ آشپز شرکت کرده که در پایان از ۶ نفر از آنها به عنوان آشپز ماهیهای خوشمزه و غذای محلی تجلیل به عمل آمد.
از این تعداد ۶۰ آشپز غذای ماهی، و ۵۵ آشپز غذای محلی شرکت داشتند که با ایدههایی نو، در طبخ ابزیان با هم به رقابت پرداختند.
بر پایی غرفههای نان محل کلوچه و کلانه و مسابقات فرهنگی از دیگر بخشهای این جشنواره بود.
در این باره سهراب صحرایی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاعرسانی مرصاد، اظهار داشت: امروز در روز جهانی شیلات در خدمت مردم پاوه هستیم که جشنواره طبخ ماهیان در این شهرستان با بیش از ۱۰۰ شرکت کننده برگزار شد
وی افزود: این جشنواره با هدف اینکه سرانه مصرف ماهی را در استان و در سفره مردم بالا ببریم برگزار شده است و ان شاالله امید این را داریم با بالا بردن مصرف سرانه در استان بتوانیم در سلامت جمعی استان گامی را برداشته باشیم.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی مرصاد، جشنواره طبخ آبزیان با محوریت ماهی و با همکاری اداره شیلات شهرستان و حوزه خواهران روستایی سپاه ناحیه پاوه در سالن ورزشی نهم دی ماه این ناحیه برگزار شد.
در این جشنواره حدود ۱۰۵ آشپز شرکت کرده که در پایان از ۶ نفر از آنها به عنوان آشپز ماهیهای خوشمزه و غذای محلی تجلیل به عمل آمد.
از این تعداد ۶۰ آشپز غذای ماهی، و ۵۵ آشپز غذای محلی شرکت داشتند که با ایدههایی نو، در طبخ ابزیان با هم به رقابت پرداختند.
بر پایی غرفههای نان محل کلوچه و کلانه و مسابقات فرهنگی از دیگر بخشهای این جشنواره بود.
در این باره سهراب صحرایی، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاعرسانی مرصاد، اظهار داشت: امروز در روز جهانی شیلات در خدمت مردم پاوه هستیم که جشنواره طبخ ماهیان در این شهرستان با بیش از ۱۰۰ شرکت کننده برگزار شد
وی افزود: این جشنواره با هدف اینکه سرانه مصرف ماهی را در استان و در سفره مردم بالا ببریم برگزار شده است و ان شاالله امید این را داریم با بالا بردن مصرف سرانه در استان بتوانیم در سلامت جمعی استان گامی را برداشته باشیم.