حالت تاریک
چهارشنبه, 04 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
ضرورت توجه به اسکان رزمی‌کاران در کرمانشاه
رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان کرمانشاه مطرح کرد:

ضرورت توجه به اسکان رزمی‌کاران در کرمانشاه

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان کرمانشاه گفت: یکی از مشکلات، نبود خوابگاه‌های مناسب برای ورزشکارانی است که از شهرستان‌ها یا دیگر استان‌ها برای شرکت در اردوهای تیم ملی یا رقابت‌های استانی به کرمانشاه می‌آیند.

غلامرضا طیبی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از ظرفیت بالای هیأت ورزش رزمی، فعالیت رشته‌های مختلف رزمی و افتخارآفرینی ورزشکاران کرمانشاهی در سطح ملی خبر داد و اظهار داشت: هيأت ورزش‌های رزمی کرمانشاه میزبان بیش از ۴ هزار ورزشکار سازمان‌یافته است.

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی استان کرمانشاه، با اشاره به گستره فعالیت‌های این هیأت، گفت: هيأت ورزش‌های رزمی کرمانشاه یکی از هيأت‌های رسمی و فعال در سطح استان است که در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان‌یافته تحت پوشش دارد.

فعالیت رسمی ۳۰ رشته رزمی در کرمانشاه

وی افزود: در مجموع ۱۳۰ رشته در فدراسیون ورزش‌های رزمی ثبت شده‌اند که از این تعداد، ۳۰ رشته در استان کرمانشاه فعال هستند و بانوان و آقایان بدون هیچ‌گونه محدودیتی در این رشته‌ها فعالیت می‌کنند.

به گفته طیبی، هيأت ورزش‌های رزمی استان کرمانشاه به طور مستمر میزبان مسابقات مختلف است و این رویدادها برای هر دو گروه بانوان و آقایان به تناوب برگزار می‌شوند.

سابقه‌ ۳۵ ساله ورزش‌های رزمی در کرمانشاه 

وی با اشاره به سابقه تأسیس این هيأت در استان کرمانشاه، بیان کرد: این هيأت حداقل ۳۵ سال قدمت دارد که در ابتدا با عنوان هيأت کونگ‌فو و ووشو شناخته می‌شد و در ادامه، با تغییرات ساختاری، عنوان آن به هیأت ورزش‌های رزمی تغییر یافت.

ورزش‌های رزمی، تنوع فرهنگی و ملیتی بالا دارند

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی کرمانشاه با توضیح درباره تنوع رشته‌های تحت پوشش این هيأت اظهار کرد: رشته‌های رزمی در دنیا بسیار متنوع هستند و منشأ برخی از آن‌ها به کشورهای مختلفی چون چین، ژاپن و کره برمی‌گردد. در هيأت ما نیز این ورزش‌ها در قالب خانواده‌های مختلف مثل کونگ‌فو، کاراته، تکواندو، کیک‌بوکسینگ در حال فعالیت هستند.

طیبی در ادامه خاطرنشان کرد: در مجموع این رشته‌ها را می‌توان در چهار گروه کلی تقسیم‌بندی کرد که هر یک دارای سبک‌ها و قوانین خاص خود هستند.

افتخارآفرینی ورزشکاران کرمانشاهی در سطح ملی

طیبی با اشاره به موفقیت ورزشکاران استان در سطح ملی افزود: در سال‌های اخیر، ورزشکاران استان کرمانشاه در رشته‌هایی نظیر کیک‌بوکسینگ و کیوکوشین توانسته‌اند در رقابت‌های ملی افتخارآفرینی کنند و به عضویت تیم‌های ملی درآیند. این نشان می‌دهد ظرفیت بالایی در استان برای تربیت قهرمانان وجود دارد.

مهم‌ترین مشکلات؛ کمبود سالن تخصصی و خوابگاه مناسب

رئیس هیأت ورزش‌های رزمی کرمانشاه با اشاره به برخی چالش‌ها و مشکلات موجود در مسیر توسعه ورزش‌های رزمی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات، کمبود سالن‌های تخصصی برای برگزاری مسابقات رشته‌های مختلف رزمی است. ما نیاز به سالن‌هایی داریم که دارای تجهیزات کامل مانند تاتامی و امکانات فنی مناسب باشند.

وی تأکید کرد: همچنین یکی دیگر از مشکلات، نبود خوابگاه‌های مناسب برای ورزشکارانی است که از شهرستان‌ها یا دیگر استان‌ها برای شرکت در اردوهای تیم ملی یا رقابت‌های استانی به کرمانشاه می‌آیند. برای میزبانی مطلوب از این ورزشکاران، زیرساخت‌های اسکان نیاز به تقویت جدی دارد.

طیبی در پایان با اشاره به اهمیت حمایت نهادهای مسئول از ورزش‌های رزمی گفت: امیدواریم مسئولان استانی و به‌ویژه اداره‌کل ورزش و جوانان، حمایت‌های بیشتری از این هیأت و ورزشکاران آن داشته باشند تا بتوانیم علاوه بر توسعه رشته‌ها، شاهد مدال‌آوری‌های بیشتر در سطح ملی و بین‌المللی باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!