
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه مطرح کرد:
مبارزه با فساد اقتصادی با سرمایهگذاری برای تولید
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه، نامگذاری امسال را به «سرمایهگذاری برای تولید» را فرصتی برای تقویت تولید داخلی و مقابله با چالشهای اقتصادی دانست.
حجتالاسلام والمسلمین حجتالله فاضلی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ به تبیین و تشریح شعار محوری سال ۱۴۰۴ پرداخت و اظهار داشت: نامگذاری سال جدید با عنوان سرمایهگذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، اهمیت ویژه معظمله به تولید و افزایش تولید ناخالص ملی را میرساند.
وی عنوان کرد: دغدغه معظمله از توجه ویژه به مقوله تولید در اقتصاد کلان جامعه، علاوه بر افزایش میزان اشتغال و به تبع آن بالا رفتن نرخ ازدواج و تحقق جوانی جمعیت، به بهبود سطح معیشت خانوارهای ایرانی نیز بر میگردد، دغدغهای که اهمیت قابل توجهی دارد.
فاضلی ادامه داد: با هدایت سرمایههای مردمی و بخش خصوصی به حوزه تولید و برنامهریزی مدون در این خصوص، منجر به افزایش اثربخشی تولیدات داخلی و رشد سرمایههای اقشار مختلف آحاد جامعه خواهد شد.
وی در بخشی دیگر از این گفتگو به تشریح اثرهای ارزشمند هدایت سرمایهگذاری به سوی تولید پرداخت و تصریح کرد: در این خصوص میتوان به کنترل تورم اشاره کرد که نقطه مقابل بحث تولید است و مستقیم با آن تقابل دارد. یکی دیگر از آثار مثبت تحقق شعار امسال، مبارزه با فساد اقتصادی، سوداگری و تمایل خرید ارز، طلا و… است.
این مقام مسئول افزود: تولید، محور محرکه اقتصاد و معیشت است؛ اگر چرخه تولید به هر دلیلی متوقف شود به اقتصاد و معیشت جامعه در ابعاد مختلف ضربه وارد میکند؛ حدود دو دهه است که مقام معظم رهبری، سه کلیدواژه «تولید، اقتصاد و معیشت» را جزو عناوین برجسته سال تعریف و نامگذاری میکنند؛ کلیدواژههایی که اگر روی آن مداقه و برنامهریزی صورت گیرد قطعاً محور توسعه، پیشرفت و بالندگی کشور خواهد شد.
وی در مورد ارزش نامگذاری امسال، گفت: این نامگذاری، در واقع تأکیدی بر اهمیت سرمایهگذاری در بخش تولید بهعنوان راهی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار و کاهش وابستگی به منابع خارجی است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه به تبیین دلایل این نامگذاری و راهکارهای دستیابی به آن هدفها پرداخت و ادامه داد: ضرورت تقویت تولید داخلی؛ یکی از مهمترین دلایل این نامگذاری، تقویت تولید داخلی است، با توجه به شرایط اقتصادی ایران و تحریمها، توجه ویژه به تولید داخلی میتواند به کاهش وابستگی به واردات، افزایش اشتغال و تقویت امنیت اقتصادی کشور کمک کند.
وی با تأکید بر لزوم سرمایهگذاری در بخش تولید اضافه کرد: تقویت بخش تولید، خصوصاً در صنعت و کشاورزی، باعث ایجاد شغلهای جدید و کاهش نرخ بیکاری میشود.
فاضلی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بحرانهای اقتصادی و جهانی، کشورهایی که توانستهاند تولید داخلی خود را تقویت کنند، در برابر بحرانها و نوسانات اقتصادی بهخوبی مقاومت کردهاند. ایران نیز برای مواجهه با تحریمها و مشکلات اقتصادی باید تولیدات خود را افزایش دهد و بهویژه از ظرفیتهای داخلی بهرهبرداری کند و امیدواریم مردم و مسئولان در تحقق ویژه بهبود شرایط تولید در اقتصاد کشور، به خوبی نقشآفرینی کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!