حالت تاریک
دوشنبه, 18 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
مبارزه با فساد اقتصادی با سرمایه‌گذاری برای تولید
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه مطرح کرد:

مبارزه با فساد اقتصادی با سرمایه‌گذاری برای تولید

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه، نامگذاری امسال را به «سرمایه‌گذاری برای تولید» را فرصتی برای تقویت تولید داخلی و مقابله با چالش‌های اقتصادی دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله فاضلی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ به تبیین و تشریح شعار محوری سال ۱۴۰۴ پرداخت و اظهار داشت: نامگذاری سال جدید با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری، اهمیت ویژه معظم‌له به تولید و افزایش تولید ناخالص ملی را می‌رساند. 

وی عنوان کرد: دغدغه معظم‌له از توجه ویژه به مقوله تولید در اقتصاد کلان جامعه، علاوه بر افزایش میزان اشتغال و به تبع آن بالا رفتن نرخ ازدواج و تحقق جوانی جمعیت، به بهبود سطح معیشت خانوارهای ایرانی نیز بر می‌گردد، دغدغه‌ای که اهمیت قابل توجهی دارد. 

فاضلی ادامه داد: با هدایت سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی به حوزه تولید و برنامه‌ریزی مدون در این خصوص، منجر به افزایش اثربخشی تولیدات داخلی و رشد سرمایه‌های اقشار مختلف آحاد جامعه خواهد شد. 

وی در بخشی دیگر از این گفتگو به تشریح اثرهای ارزشمند هدایت سرمایه‌گذاری به سوی تولید پرداخت و تصریح کرد: در این خصوص می‌توان به کنترل تورم اشاره کرد که نقطه مقابل بحث تولید است و مستقیم با آن تقابل دارد. یکی دیگر از آثار مثبت تحقق شعار امسال، مبارزه با فساد اقتصادی، سوداگری و تمایل خرید ارز، طلا و… است. 

این مقام مسئول افزود: تولید، محور محرکه اقتصاد و معیشت است؛ اگر چرخه تولید به هر دلیلی متوقف شود به اقتصاد و معیشت جامعه در ابعاد مختلف ضربه وارد می‌کند؛ حدود دو دهه است که مقام معظم رهبری، سه کلیدواژه «تولید، اقتصاد و معیشت» را جزو عناوین برجسته سال تعریف و نامگذاری می‌کنند؛  کلیدواژه‌هایی که اگر روی آن مداقه و برنامه‌ریزی صورت گیرد قطعاً محور توسعه، پیشرفت و بالندگی کشور خواهد شد. 

وی در مورد ارزش نامگذاری امسال، گفت: این نامگذاری،  در واقع تأکیدی بر اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش تولید به‌عنوان راهی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار و کاهش وابستگی به منابع خارجی است. 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کرمانشاه به تبیین دلایل این نامگذاری و راهکارهای دستیابی به آن هدف‌ها پرداخت و ادامه داد: ضرورت تقویت تولید داخلی؛ یکی از مهم‌ترین دلایل این نامگذاری، تقویت تولید داخلی است، با توجه به شرایط اقتصادی ایران و تحریم‌ها، توجه ویژه به تولید داخلی می‌تواند به کاهش وابستگی به واردات، افزایش اشتغال و تقویت امنیت اقتصادی کشور کمک کند. 

وی  با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در بخش تولید اضافه کرد: تقویت بخش تولید، خصوصاً در صنعت و کشاورزی، باعث ایجاد شغل‌های جدید و کاهش نرخ بیکاری می‌شود. 

فاضلی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به بحران‌های اقتصادی و جهانی، کشورهایی که توانسته‌اند تولید داخلی خود را تقویت کنند، در برابر بحران‌ها و نوسانات اقتصادی به‌خوبی مقاومت کرده‌اند. ایران نیز برای مواجهه با تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی باید تولیدات خود را افزایش دهد و به‌ویژه از ظرفیت‌های داخلی بهره‌برداری کند و امیدواریم مردم و مسئولان در تحقق ویژه بهبود شرایط تولید در اقتصاد کشور، به خوبی نقش‌آفرینی کنند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!