حالت تاریک
شنبه, 04 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
آخر هفته کرمانشاه باز هم بارانی است
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه:

آخر هفته کرمانشاه باز هم بارانی است

کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه گفت: بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، از عصر امروز یکشنبه تا دوشنبه بارندگی در سطح استان کرمانشاه ادامه خواهد داشت، این بارش‌ها در نیمه غربی استان و ارتفاعات به‌صورت رگبار برف همراه خواهد بود.

شهناز حق‌پرست در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: بر مبنای بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، موجی ناپایدار از عصر امروز یکشنبه تا اواخر روز دوشنبه علاوه بر افزایش نسبی دمای شبانه و کاهش دمای روزانه، سبب بارندگی در سطح استان کرمانشاه خواهد شد. 

وی افرود: بارش در ساعاتی از اواخر وقت امروز یک‌شنبه تا ظهر دوشنبه و در نیمه غربی از نمود بیشتری برخوردار است که در ارتفاعات و نواحی سردسیر، همچنین در مناطق معتدل ممکن است به‌صورت رگبار برف مشاهده شود. 

به گفته کارشناس هواشناسی استان کرمانشاه، با عبور این موج، از روز سه‌شنبه تا عصر پنج‌شنبه، شرایطی پایدار به‌تدریج در جو منطقه تقویت می‌شود. 

حق‌پرست اذعان کرد: در روز سه‌شنبه مه رقیق صبحگاهی در بعضی ساعات رشد ابر و وزش باد ملایم، مهم‌ترین پدیده‌های مورد انتظار در سطح استان خواهند بود. 

وی افزود: همچنین، بیشینه دمای هوا که در روز سه‌شنبه به‌طور نسبی افزایش می‌یابد؛ در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه تغییرات چندانی نخواهد داشت. 

حق‌پرست خاطرنشان کرد: از عصر روز پنج‌شنبه تا اواخر روز جمعه، موج ناپایدار دیگری، ضمن کاهش دمای روزانه، مجدداً سبب وزش باد و بارش باران و برف در سطح استان کرمانشاه خواهد شد. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.