
دبیر انجمن فرآوردههای خام دامی خبر داد:
افزایش واردات گوشت قرمز
دبیر انجمن صنفی توزیعکنندگان فرآوردههای خام دامی، گفت: واردات گوشت قرمز در سال جاری با افزایش همراه بوده و دولت با کاهش سهم بخش خصوصی، نقش پررنگتری در این حوزه ایفا کرده است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ احمد شاد اظهار داشت: واردات گوشت گرم گوسفندی با ارز ترجیحی از طریق شرکتهای بستهبندی و سایر تجار انجام میشود و در حال حاضر تعداد زیادی از شرکتها در این زمینه فعالیت دارند.
دبیر انجمن صنفی توزیعکنندگان فرآوردههای خام دامی افزود: عمده واردات گوشت قرمز دام سنگین شامل گوشت گاو و گوساله بهصورت منجمد از برزیل و پاکستان صورت میگیرد، درحالیکه گوشت گاومیش از هندوستان برای مصارف خانگی و صنعتی وارد کشور میشود.
شاد همچنین با اشاره به آمار واردات گوشت در ۱۰ ماهه امسال، گفت: در این مدت، ۱۶۴ هزار و ۶۲۷ تن گوشت گاو و گوساله وارد شده که از این میزان، ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن بهصورت منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن بهصورت لاشه و وکیوم بوده است. علاوه بر این، ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن گوشت گوسفندی شامل ۲۸ هزار و ۶۵۴ تن لاشه تازه (گرم) و ۹ هزار و ۶۴۰ تن منجمد از کشورهایی مانند استرالیا، مغولستان، روسیه، قزاقستان، آفریقای جنوبی، کنیا و رومانی وارد کشور شده است.
وی با تأکید بر ضوابط بهداشتی سختگیرانه سازمان دامپزشکی، بیان کرد: واردات گوشت قرمز از برزیل به ایران بهصورت منجمد و وکیوم انجام میشود و این محصولات تا ۷۰ روز پس از تولید، قابل مصرف هستند.
دبیر انجمن صنفی توزیعکنندگان فرآوردههای خام دامی در پایان با اشاره به ورود دولت به واردات گوشت قرمز، عنوان کرد: در اوایل سال جاری، ۴۰ هزار تن ثبت سفارش بخش خصوصی کاهش یافت و این سهم به مجموعههای خصولتی مانند جهاد استقلال و شرکتهای زیرمجموعه آن واگذار شد، که نشاندهنده نقش پررنگ دولت در این حوزه است.
منبع: قدسآنلاین
انتهای خبر/