
فرماندار سرپلذهاب مطرح کرد:
نارضایتی مردم از اجرای ناقص بخشودگی تسهیلات زلزله
فرماندار سرپلذهاب با اشاره به دغدغههای مردم شهرستان سرپلذهاب در خصوص تسهیلات بازسازی منازل، گفت: مردم از اجرای ناقص طرح بخشودگی تسهیلات زلزله ناراضی هستند.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ میرحسن رحیمی عصر امروز جمعه در جلسه شورای اداری شهرستان سرپلذهاب؛ اظهار داشت: سرپلذهاب دارای پتانسیلهای خوبی در حوزههای مختلف گردشگری، فرهنگی، کشاورزی و... است؛ وجود ویژگیهای تنوع مذهبی و قومیتی، همجواری با کشور عراق، گردشگری دفاع مقدس، دسترسی به مسیر ترانزیتی کالا و مسیر عتبات عالیات از جمله ظرفیتهای این شهرستان است.
فرماندار شهرستان سرپلذهاب افزود: شهرستان در حوزه کشاورزی در محصولاتی همچون چغندر قند پاییزه رتبه اول کشور را داراست و به یک کارخانه تولید قند در این منطقه نیاز دارد.
وی با اشاره به ویرانی شهرستان در دو مقطع، گفت: سرپلذهاب هم در جنگ تحمیلی و هم در زلزله ویرانگر سال ۹۶ دوبار تخریب شده و با توجه به اعلام پایان عجولانه بازسازی، بسیاری از ادارات و مراکز فرهنگی، مساجد، زیرساختهای آسفالت شهری و روستایی پس از گذشت ۶ سال از زلزله همچنان بازسازی نشده و نیازمند توجه ویژه استاندار است.
رحیمی در ادامه گفت: طرحهای خوبی همچون سامانه گرمسیری، سد هواسان، مجتمع فرهنگی، احداث تونل و تعریض گردنه پاطاق، فاز دوم بیمارستان و... در شهرستان انجام شده و در حال تکمیل میباشد که امروز از این طرحها بازدید میدانی نیز صورت گرفت.
وی با اشاره به مشکلات و معضلات شهرستان تصریح کرد: یکی از دغدغههای مهم شهرستان، بخشودگی سود و جرایم تسهیلات زلزله و امهال یکساله آن است که با وجود پیگیریهای مجدانه نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و ابلاغ آن توسط بانک مرکزی، اما توسط بانکها اجرا نمیشود و باعث نارضایتی مردم شده است. این در حالی است که یک اقدام خوب نظام و دولت چهاردهم متأسفانه در سایه کارشکنی بانکهای عامل کاملاً به حاشیه رفته است.
فرماندار سرپلذهاب گفت: در حوزه شهرداری مشکلات بزرگی همچون وجود معابر و کوچههای فاقد زیرساخت آسفالت که باعث ایجاد نارضایتی در جامعه شدهاند، همچنین مسئله بازیافت زباله در شهرستان که نیازمند پرداخت تسهیلات ۸۰ میلیارد تومانی از سوی وزارت کشور است که با وجود موافقت کتبی وزارت کشور، هنوز پرداخت نشده و معضلاتی را برای شهرستان به وجود آورده است.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه آب آشامیدنی روستایی با وجود تصویب طرحهای آبرسانی، اما همچنان این طرحها راکد ماندهاند و در تابستان پیش رو، باز هم مشکلات بیآبی در مجتمعهای تپانی، کوئیک، انزلی، رمکی و رضالک وجود خواهد داشت. طرحهای آبرسانی این مناطق با وجود بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی، به واسطه برخی مشکلات ناتمام ماندهاند.
رحیمی با اشاره به مشکلات حوزه راه و حمل و نقل جادهای در شهرستان افزود: آسفالت، تعریض و احداث اتوبان در محورهای قره بلاغ به تیله کوه، بزمیرآباد به ثلاث باباجانی، سرپلذهاب به قصرشیرین با وجود پیگیریهای مکرر آقای حسینی و تصویب طرحها، هنوز آغاز نشدهاند که امیدوارم با تلاش شما به نتیجه برسد.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات شهرستان در حوزه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است. بسیاری از روستاهای شهرستان به واسطه زلزله نیازمند اجرای مجدد طرح هادی هستند و بسیاری از محورها نیز تخریب یا آسیب جدی دیدهاند که لازم است اعتبارات ویژهای برای این حوزه اختصاص یابد.
فرماندار شهرستان در ادامه به بخش بهداشت و درمان شهرستان اشاره کرد و گفت: یکی از طرحهای مهم بهداشتی و درمانی، ساخت فاز دوم بیمارستان میباشد که با پیشرفت ۸۵ درصدی و تأمین اعتبار لازم توسط نماینده شهرستان، اما اجرای آن به کندی پیش میرود و در سایر بخشها نیز نیازمند اعتبار است که لازم است به این بخش مهم نگاه ویژه شود.
وی با اشاره به مشکلات حوزه هلال احمر افزود: شهرستان دارای یک پایگاه امداد و نجات جادهای هلال احمر در پلیس راه میباشد و با توجه به پرتردد بودن محور دشت ذهاب و بروز سوانح دلخراش رانندگی، با عنایت به فاصله زیاد پایگاه امداد و نجات شهرستان با این محور، انتظار داریم یک پایگاه امداد و نجات جادهای در این مسیر احداث و تجهیز شود.
فرماندار سرپلذهاب تصریح کرد: در حوزه محیط زیست، با توجه به وجود یک منطقه حیات وحش در شهرستان، تنها ساختمان حفاظت پاسگاه محیط زیست در این منطقه فاقد امکانات لازم است و انتظار میرود این پاسگاه به خوبی تجهیز شود، تکمیل فازهای یک و دو شهرک مشاغل آلاینده شهرستان از دیگر مطالبات مهم مردم است که امیدواریم با نگاه ویژه حضرتعالی به زودی تکمیل شود.
رحیمی خاطرنشان کرد: در حوزه گازرسانی در شهرستان، هنوز برخی از روستاها فاقد نعمت گاز خانگی میباشند که امیدواریم با رفع مشکلات موجود، شهرستان در حوزه گازرسانی سبز شود.
وی افزود: در حوزه توزیع برق نیز، شهرستان در تأمین برق شهرک مشاغل، عدم تأمین اعتبار طرح تعویض سیم به کابل خودنگهدار در ۵۰ روستای شهرستان به طول ۶۰ کیلومتر، اصلاح و بهینهسازی روشنایی معابر شهری و روستایی با مشکلاتی مواجه است که لازم است با نگاه ویژه شما مرتفع شود.
رحیمی در پایان با اشاره به عدم بازگشایی مرز تیله کوه اذعان داشت: بازگشایی مرز تیله کوه قطعاً در اقتصاد و معیشت منطقه بسیار راهگشا بوده و باعث اشتغال، رونق و توسعه شهرستان خواهد شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!