حالت تاریک
دوشنبه, 12 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بهره‌مندی از سرمایه‌های معنوی با ابتکار‌ کانون‌های رضوی
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه:

بهره‌مندی از سرمایه‌های معنوی با ابتکار‌ کانون‌های رضوی

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: ابتکار کانون‌های خدمت رضوی، گامی مهم در بهره‌مندی از سرمایه‌های معنوی است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله غفوری پیش از ظهر امروز شنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیران کانون‌های خدمت رضوی که در سالن اجتماعات اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: حضور حرم مطهر رضوی در کشور ما منشأ آثار و برکات بی‌حد و حصری است که قابل شمارش نیست. واقعاً آن حضرت پناه ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی، به‌ویژه رهبری معظم انقلاب اسلامی است و همواره این عنایات را با چشم خود دیده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه افزود: ابتکار کانون‌های خدمت رضوی یکی از ابتکارات بسیار ارزشمندی بود که برای بهره‌مندی از سرمایه معنوی بزرگی که به‌نام وجود مقدس حضرت رضا (ع) داریم، طراحی شد. پیش‌تر از این سرمایه معنوی کمتر در قالب خدمت‌رسانی استفاده می‌شد. این مسئله نشان می‌دهد که ما به‌طور کلی از ظرفیت‌های معنوی‌مان برای کارهای بزرگ و مهم کمتر استفاده می‌کنیم.

وی گفت: خدمت به محرومان، رسیدگی به نیازمندان، حمایت از آسیب‌دیدگان و بیماران، از جمله اقدامات بزرگ و مهمی است که می‌توان با بهره‌گیری از این سرمایه‌های عظیم مردمی و معنوی انجام داد. ابتکار شهید والامقام آیت‌الله رئیسی، که آن زمان تولیت آستان قدس رضوی را برعهده داشتند، به‌همراه دوستان، همکاران و همفکران‌شان، موجب شکل‌گیری این مسیر شد.

استمرار برکات و خدمات با تکیه بر سنت‌های حسنه

غفوری افزود: وجود حضرات معصومین و شهدای والامقام، سرمایه‌های معنوی کشور ما هستند. اگر از این سرمایه‌ها در خدمت به مردم بهره‌برداری شود، می‌توان کارهای بزرگی در کشور انجام داد. اقدامات انجام‌شده توسط کانون‌ها اگر به دستگاه‌های رسمی محول می‌شد، تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسید.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تصریح کرد: اکنون شاهد خدمات بزرگ، اجتماعات پرشور و فعالیت‌های مؤثری هستیم که همه نتیجه بهره‌برداری مطلوب از این سرمایه‌های معنوی خدادادی است.

غفوری خاطرنشان کرد: آنچه در توان بنده باشد، در حمایت از این مجموعه نورانی و ارزشمند دریغ نخواهم کرد. هم به‌عنوان خادم امام رضا (ع) و هم به‌عنوان عضو کوچکی از این مجموعه مردمی، خود را موظف به همراهی و حمایت می‌دانم.

وی گفت: از همه برادران و خواهرانی که در این مجموعه فعالیت داشته‌اند و دارند و خواهند داشت، دعوت می‌کنم با استقامت، توانمندی، روحیه بالا و نشاط، این مسیر نورانی را ادامه دهند و از افرادی که آمادگی ورود به این عرصه را دارند نیز دعوت می‌کنم به این جمع خدمتگزار بپیوندند تا با شکوه، توان و وسعت بیشتر، کانون‌های خدمت رضوی بتوانند مأموریت خود را در استان کرمانشاه به بهترین وجه ممکن انجام دهند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!