حالت تاریک
یکشنبه, 30 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بهره‌مندی کشاورزان از مشاوره کارشناسان جهاد کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تاکید کرد:

بهره‌مندی کشاورزان از مشاوره کارشناسان جهاد کشاورزی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با آغاز فصل زراعی جدید، توصیه اکید ما به کشاورزان عزیز این است که در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت، از مشاوره کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها بهره‌مند شوند.

علی چاله‌چاله در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: با آغاز فصل زراعی جدید، توصیه اکید ما به کشاورزان عزیز این است که در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت، از مشاوره کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها بهره‌مند شوند؛ این کارشناسان با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و نوع خاک، بهترین توصیه‌ها را در زمینه انتخاب بذر مناسب، میزان مصرف کود شیمیایی، آبیاری و سایر عملیات زراعی ارائه خواهند داد؛ کشاورزان محترم با عمل به این توصیه‌ها می‌توانند ضمن افزایش بهره‌وری، از بروز خسارات احتمالی نیز جلوگیری کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه عنوان کرد: بر اساس مصوبه کارگروه‌های تخصصی و فنی، به صورت مستمر اطلاعات هواشناسی، شیوه آماده‌سازی زمین و زمان کشت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد تا کم‌ترین میزان خسارت را به منابع پایه وارد شود، لذا این‌ها مواردی است که در کشت‌های پاییزه سفارش اکید داریم و کشاورزان موظف هستند در این راستا با مجموعه جهاد کشاورزی همکاری لازم را داشته باشند.

چاله‌چاله با اشاره به اهمیت تأمین سوخت در مصارف کشاورزی، بیان کرد: با انجام مطالعات دقیق در معاونت تولیدات گیاهی، میزان دقیق سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی برآورد شده است در این راستا با شرکت پخش فرآورده‌های نفتی به توافق رسیدیم که سوخت مورد نیاز بخش کشاورزی را تأمین کنند.

وی در ادامه افزود: برای اطمینان از توزیع عادلانه سوخت، به هر کشاورز یک سهمیه پایه اختصاص داده می‌شود، در صورت نیاز به سوخت بیشتر، کشاورزان موظف هستند با ارائه مستندات لازم به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند تا سوخت مورد نیازشان تأمین شده و در اختیارشان قرار گیرد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با توصیه به کشاورزان برای کشت‌های پاییزه، اظهار کرد: پیشنهاد ما به کشاورزان این است که حتماً تناوب زراعی را رعایت کرده و به هیچ عنوان اقدام به کشت جار‌به‌جار نکنند و با هماهنگی با مراکز جهاد کشاورزی در دهستان‌ها با توجه به کشتی که سال گذشته داشتند در چهارچوب الگوی کشت ابلاغی نسبت به کشت محصول پاییزه اقدام کنند.

وی گفت: میزان کشت محصولات کشاورزی باید به گونه‌ای باشد که ضمن تأمین نیاز داخلی، از تولید مازاد و ایجاد مشکل در بازار جلوگیری شود.

چاله‌چاله بیان کرد: در مناطق گرمسیری استان کشت پاییزه چغندر قند را داریم که محصول استراتژیک ما است و با استقبال بسیار زیادی از سوی کشاورزان برای کشت این محصول مواجه هستیم لذا در این راستا برای خرید تضمینی آن با محوریت دو کارخانه فرآوری چغندر استان هماهنگی لازم به عمل آمده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در پایان گفت: کشاورزانی که تمایل به کشت چغندر پاییزه دارند باید حتماً با هماهنگی جهاد کشاورزی نسبت به اخذ سهمیه، صدور حواله و معرفی به کارخانه طرف قرارداد، اقدام کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از