حالت تاریک
دوشنبه, 08 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
حاج قاسم الگویی از اسلام است
کارشناس مسائل سیاسی:

حاج قاسم الگویی از اسلام است

یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: بعد از معصومین (ع) آنچه در جهان معاصر می‌تواند الگویی به‌تمام معنا از اسلام و آموزه‌های آن باشد حاج قاسم سلیمانی است، وی قبل از هر چیز توانسته بود به مقام عبودیت برسد، این مقام او را به همه مقامات دیگر رسانده بود.

نصرالله شفیعی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: پنج سال از شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم می‌گذرد و طی این مدت به شدت جای خالی او را در سنگرهای مختلف با تمامی وجود احساس می‌کنیم.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: مقام معظم رهبری در معرفی سردار سلیمانی فرمودند که ایشان یک فرد نبودند بلکه یک مکتب بودند و حال مفهوم این سخن چیست؟ ما مکتبی به نام اسلام داریم که در آموزه‌های آن همه موجبات سعادت دنیا و آخرت انسان وجود دارد. مکتبی که پایه و اساس آن قرآن عظیم و اهل بیت (ع) است. 

وی گفت: حاج قاسم تجسم عینی و عملی آموزه‌های مکتب اسلام بود، همان‌طور که مولا علی (ع) در برابر کوته‌فکران در جنگ صفین فرمودند من قرآن ناطق هستم. 

شفیعی خاطرنشان کرد: سردار شهید حاج قاسم اسلام ناطق بود، همه آنچه در چارچوب آموزه‌های اسلام آمده حاج قاسم تجلی عینی و عملی آن بود.

وی افزود: جدای از معصومین (ع) آنچه در جهان معاصر می‌تواند الگویی به‌تمام معنا از اسلام و آموزه‌های آن باشد حاج قاسم سلیمانی است، وی قبل از هر چیز توانسته بود به مقام عبودیت برسد، این مقام او را به همه مقامات دیگر رسانده بود. 

شفیعی گفت: عبد بودن انسان در دو ساحت معنا می‌شود، یکی عبد تکوینی که الزاماً انسان که آفریده خداست بنده او نیز هست و هیچ راه فراری از حکومت او ندارد ولایمکن الفرار من حکومتک.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: یک معنای دیگر عبد، احساس بندگی درونی و قلبی نسبت به ساحت وجود حق تعالی است‌ به گونه‌ای که انسان همه وجود خود را محو در خدا بداند و هیچ جایگاهی برای خود در جهان هستی در مقابل ذات خداوند احساس نکند.

وی افزود: این حالت اگر به مرحله درونی رسید و از لفظ به عمق وجود انسان راه پیدا کرد آن موقع است که انسان به مقام عبودیت می‌رسد، یعنی خود را ذره‌ای ناچیز در برابر ذات بی‌انتهای خدا تصور می‌کند لذا از مهم‌ترین ویژگی مکتب حاج قاسم همین بود که او به مقام عبودیت رسیده بود و به همین جهت برای خود هیچ شأنی در برابر خداوند قائل نبود. درست در مقابل انسان‌های مستکبر که فرعون‌وار انا ربکم الاعلی را سر می‌دهند.

شفیعی گفت: دست‌یابی حاج قاسم به جایگاه عبودیت موجب شد که همه‌ سرمایه‌هایی را که امکان تجلی آن در انسان وجود دارد به او داده شود، عبادت و بندگی در اوج، اخلاص، اشک و لبخند، عرفان، شجاعت، مهربانی، مردم دوستی، ایثار و فداکاری، ولایت‌پذیری، بصیرت و دین آگاهی، تلاش بی‌وقفه، حضور در همه صحنه‌های خدمت‌رسانی، اقتدار و ابهت، او در جایگاه یک فرمانده نظامی مثل شیر می‌غرید و دشمن از حضورش در جبهه‌های نبرد احساس ترس و یاس و شکست می‌کرد در عین حال در برابر دوستان، محرومان، مظلومان فروتن و خاکی بود. 

وی بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند به شناخت ابعاد مختلف مکتب حاج قاسم و عمل به آن هستیم، حاج قاسم باید به خوبی به نسل جوان شناسانده شود، همه ابعاد وجودی او به خوبی معرفی شود، بدون تردید اگر نسل جوان به خوبی با آموزه‌های مکتب حاج قاسم آشنایی پیدا کنند به جای آب به دنبال سراب نخواهد رفت.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.