
معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری:
دولت از زنان سرپرست خانوار حمایت میکند
معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری از تلاشهای دولت برای شناسایی و حمایت از زنان سرپرست خانوار خبر داد و بر اهمیت راهاندازی سامانه پنجره واحد برای ثبت اطلاعات این قشر تأکید کرد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ زهرا بهروزآذر در دیدار با سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد، اظهار داشت: یکی از مسائل مهم که در قانون اساسی نیز به آن اشاره شده، موضوع زنان سرپرست خانوار است.
وی افزود: در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه خانواده نیز توجه ویژهای به زنان سرپرست خانوار شده است.
معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری ادامه داد: دولت با جدیت پیگیر راهاندازی سامانه پنجره واحد برای زنان سرپرست خانوار است تا همه اطلاعات این گروه در این سامانه ذخیره شود.
بهروزآذر گفت: کلیات این طرح در وزارت رفاه به پایان رسیده و ۲۴ دستگاه مختلف در آن دخیل هستند که کمیته امداد یکی از مهمترین آنهاست.
وی با اشاره به اقدامات مثبت شهرداری تهران در حمایت از زنان سرپرست خانوار، تصریح کرد: در ۲۲ منطقه تهران، ۲۲ مدیر امور بانوان در حال فعالیت هستند.
معاون امور زنان و خانواده ریاستجمهوری همچنین بر لزوم توجه به تغییرات جمعیتی در مورد زنان سرپرست خانوار، زنان مطلقه و زنان مجرد تأکید کرد و گفت: در کشور حدود ۵ میلیون زن سرپرست خانوار وجود دارند که از این میان، یکمیلیون و ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد و ۶۰۰ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی هستند و لازم است سایرین نیز شناسایی شوند.
بهروزآذر با تأکید بر اینکه فعالیتهای کمیته امداد در نهایت به حفظ بنیان خانواده کمک خواهد کرد، افزود: باید در ابتدا تصویری روشن از زنان سرپرست خانوار داشته باشیم و سپس با برنامهریزی دقیق، به تقویت خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی پرداخته شود.
منبع: خبرگزاری مهر
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!