حالت تاریک
دوشنبه, 18 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
استقبال خوب مردم کرمانشاه از سیرک آذربایجان
رئیس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه مطرح کرد:

استقبال خوب مردم کرمانشاه از سیرک آذربایجان

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از استقبال خوب مردم کرمانشاه از سیرک آذربایجان خبر داد و گفت: هدف از راه‌اندازی سیرک، خلق لحظاتی شاد و مفرح برای خانواده‌ها است.

ایمان درخشی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به راه‌اندازی یک سیرک خصوصی در کرمانشاه اظهار داشت: سیرک متعلق به بخش خصوصی است با توجه به اینکه شهربازی فانفار هنوز راه‌اندازی نشده، تصمیم گرفتیم برای تنوع در برنامه‌های فرهنگی و ایجاد امکانات رفاهی موقت، از ظرفیت سیرک استفاده کنیم تا مردم به‌ویژه خانواده‌ها و کودکان فضای تفریحی مناسبی در اختیار داشته باشند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه افزود: دعوت از این گروه هنری از دو تا سه ماه پیش انجام شد و پیگیر دریافت مجوزهای لازم از اداره کل ارشاد بودیم. در نهایت با هماهنگی سازمان فرهنگی، هنری شهرداری کرمانشاه، گروه سیرک دعوت و مجوزهای لازم نیز صادر شد. این گروه از چهاردهم فروردین‌ماه فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده‌اند.

وی در ادامه درباره ساعت فعالیت سیرک گفت: سیرک در دو سانس از ساعت ۱۸ تا ۲۰ و ۲۱ تا ۲۳ فعالیت می‌کند. هر سانس حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ نفر ظرفیت دارد و تا این لحظه استقبال خوبی از سوی مردم صورت گرفته است، به‌گونه‌ای که در برخی موارد با کمبود بلیت نیز مواجه شده‌ایم.

درخشی درباره قیمت بلیت‌ها افزود: بلیت‌ها در دو سطح قیمت‌گذاری شده‌اند: جایگاه VIP به مبلغ ۳۵۰ هزار تومان و بخش عادی ۲۴۰ هزار تومان است، تفاوت قیمت مربوط به جایگاه نشستن است، مانند کنسرت‌ها یا ورزشگاه‌هایی که جایگاه نزدیک‌تر قیمت بالاتری دارد.

وی در پاسخ به سئوال درباره گروه اجرایی و محتوای برنامه، این مقام مسئول گفت: گروه سیرک ترکیبی از هنرمندان ایرانی و خارجی است که در استان‌ها و کشورهای مختلف اجرا دارند. برنامه‌ها بدون استفاده از حیوانات اجرا می‌شود و بیشتر برای کودکان و نوجوانان مناسب است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه درباره نحوه تهیه بلیت‌ها، خاطرنشان کرد: بلیت‌ها به صورت حضوری و از گیشه محل اجرای سیرک قابل تهیه است و در حال حاضر فروش اینترنتی ندارند.

درخشی تصریح کرد: در صورت استقبال شهروندان از سیرک بین‌المللی آذربایجان، پیش‌بینی می‌شود به مدت سه ماه در شهربازی واقع در پل ولایت مستقر باشد.

وی خاطرنشان کرد: هدف از راه‌اندازی سیرک، خلق لحظاتی شاد و مفرح برای خانواده‌ها و تقویت پیوندهای عاطفی میان نسل‌هاست. این برنامه در عین حال با ارائه نمایش‌های هنری متنوع، گامی در جهت غنای فرهنگی جامعه برمی‌دارد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!