حالت تاریک
جمعه, 03 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
ضرورت تقویت وفاق اجتماعی در استان کرمانشاه
استاندار کرمانشاه مطرح کرد:

ضرورت تقویت وفاق اجتماعی در استان کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: تلاش کرده‌ایم مفهوم وفاق را در استان کرمانشاه در همه زمینه‌ها به‌صورت عملی تفسیر و اجرایی کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»، منوچهر حبیبی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در نشست بررسی مسائل اقوام و مذاهب استان کرمانشاه که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، با اشاره به ترکیب جمعیتی این منطقه اظهار داشت: استان کرمانشاه با جمعیتی حدود ۲ میلیون نفر، میزبان طیف گسترده‌ای از اقوام و مذاهب است که بخش قابل توجهی از آن را برادران و خواهران اهل سنت تشکیل می‌دهند.  

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه نماد همزیستی مسالمت‌آمیز ادیان و اقوام مختلف است، عنوان کرد: این استان از لحاظ تنوع فرهنگی و مذهبی جایگاه ویژه‌ای دارد و آنچه اهمیت دارد، تداوم این همزیستی در سایه وحدت و آرامش است.  

حبیبی با تأکید بر وفاداری اهل سنت به انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: ساکنان مرزی استان که در محدوده‌ای به طول ۳۷۱ کیلومتر با جمهوری اسلامی هم‌مرز هستند، عمدتاً از برادران اهل سنت‌اند و همواره در نقش مرزبانان واقعی ایران اسلامی، امنیت کشور را تأمین کرده‌اند.  

استاندار کرمانشاه به نقش برجسته جامعه اهل سنت در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این جامعه با تقدیم ۱۳۵۰ شهید، بیشترین نقش را در مقابله با ضدانقلاب ایفا کرده است. نمونه بارز این مجاهدت‌ها، آزادسازی پاوه به دست مردم شریف این منطقه است که در تاریخ رشادت‌های استان ثبت شده است.  

وی با اشاره به مشارکت گسترده اهل سنت در انتخابات، به‌ویژه چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: برادری و وحدت میان اهل سنت، شیعیان و جامعه اهل حق در استان همواره مستحکم بوده است و نظام جمهوری اسلامی خود را متعهد به تأمین خواسته‌های این عزیزان می‌داند.  

حبیبی با تأکید بر لزوم تقویت وفاق اجتماعی در استان افزود: تلاش کرده‌ایم مفهوم وفاق را به‌صورت عملی تفسیر و اجرایی کنیم. در این راستا، از همراهی بزرگان اهل سنت قدردانی می‌کنم و معتقدم این همدلی و انسجام، زمینه حضور بیشتر جامعه اهل سنت در عرصه‌های مدیریتی را فراهم خواهد کرد.  

وی در ادامه به مسئله کولبری اشاره کرد و گفت: در هماهنگی با استان‌های کردستان و آذربایجان غربی که مشمول آئین‌نامه کولبری هستند، پیگیری‌های لازم برای اجرای این مطالبه جدی مرزنشینان انجام شده است. دولت نیز آئین‌نامه مربوط به کولبری و تجارت مرزی را تصویب کرده و این مصوبه در مراحل نهایی اجرا قرار دارد. امیدواریم با عملیاتی شدن آن، مرزنشینان به رفاه و اشتغال پایدار دست یابند.  

استاندار کرمانشاه در پایان بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های جامعه اهل سنت در مسئولیت‌های مدیریتی تأکید کرد و گفت: این امر به شکلی مطلوب در جامعه اجرایی شده و همچنان در دستور کار دولت قرار دارد.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.