حالت تاریک
پنج‌شنبه, 06 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
طوفان الاقصی و احتضار عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها
یادداشت؛

طوفان الاقصی و احتضار عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها

تأثیر طوفان الاقصی بر روابط بین‌المللی و جایگاه مسئله فلسطین تا جایی است که می‌توان گفت در برهه کنونی و تحولات میدانی، مسئله عادی‌سازی روابط کشورها با رژیم جعلی صهیونی در حالت احتضار است.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ تأثیر طوفان الاقصی بر روابط بین‌المللی و جایگاه مسئله فلسطین تا جایی است که می‌توان گفت در برهه کنونی و تحولات میدانی، مسئله عادی‌سازی روابط کشورها با رژیم جعلی صهیونی در حالت احتضار است. 

بدون شک با شدت‌گرفتن بحران‌ها در فلسطین و به ویژه پس از وقوع طوفان الاقصی، شاهد تغییرات عمده‌ای در سیاست‌های جهانی و روابط بین‌المللی و نگرش‌ها نسبت به جنایات سگ هار منطقه - رژیم صهیونیستی هستیم. 

این رویداد نه‌تنها توجهات جهانی را به موضوع فلسطین جلب کرده، بلکه عادی‌سازی روابط برخی کشورها را نیز به شکل قطعی تحت تأثیر قرار داده است. 

طوفان الاقصی، با ضربه به هنگام و هیمنه‌شکن بر پیکره رژیم غاصب صهیونیستی، موجب شد که کشورهای مختلف به بررسی مجدد مواضع خود در قبال فلسطین بپردازند. 

این رویداد به عنوان یک عملیات شاخص و بی‌سابقه به وضوح نشان داد که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، در شرایطی که در سایه، جنایات دیوانه‌وار رژیم کودک‌کش در غزه و لبنان در حال انجام است و بحران انسانی و حقوق بشری در فلسطین ادامه دارد، با واکنش‌های منفی داخلی و بین‌المللی روبه‌رو می‌شود. 

با بررسی، تأثیر این واقعه بر سیاست‌های بین‌المللی، بحث تغییر در مواضع کشورها امری محتمل است؛ برخی از کشورهایی که به سمت عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها رفته بودند، اکنون در موضع دفاعی قرار گرفته و به انتقاد از این اقدامات ددمنشانه و وحشیانه ضد بشری پرداخته‌اند، این تغییرات نشان‌دهنده نارضایتی عمومی و فشارهای اجتماعی در کشورهای مختلف است. 
  
طوفان الاقصی و تبعات میدانی آن افزایش حمایت‌ها از فلسطین را به‌دنبال داشت؛ با افزایش بحران‌ها، حمایت‌های بین‌المللی از مردم فلسطین و حقوق آن‌ها نیز افزایش یافته است. 

اکنون که در غزه و لبنان  جنایات صهیونی روند صعودی گرفته بسیاری از کشورها و سازمان‌های بین‌المللی خواهان برقراری آتش‌بس و توجه به نیازهای انسانی در این منطقه هستند. 

بحث تأثیر رویداد  بر دیپلماسی منطقه‌ای نیز محرز است بدین سان که این حرکت شاخص میدانی ضد صهیونی باعث تقویت همبستگی میان کشورهای عربی و اسلامی در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها شده و بدون شک بستر تغییر در رویکردهای دیپلماتیک منطقه‌ای را گسترده است. 

در جمع‌بندی موضوع باید چنین تحلیل کرد که طوفان الاقصی نه‌تنها مظلومیت و آزادی‌خواهی موجود در فلسطین در برابر رژیم جعلی صهیونیستی را به صدر موضوعات سیاسی جهانی منتقل کرده، بلکه به عنوان یک نقطه عطف در سیاست‌های بین‌المللی عمل کرده است. 

شکل‌گیری این رویداد در منظومه مقاومت اسلامی همگان را به بازنگری در مواضع و سیاست‌های خود در قبال فلسطین و عادی‌سازی روابط واداشته است. 

با تداوم وحشی‌گری رژیم کودک‌کش و غاصب صهیونی آینده این روابط و تأثیرات آن بر ثبات منطقه‌ای و جهانی همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و نیازمند بررسی و تحلیل‌های بیشتری  در مسیر انزوای رو به افول صهیونیستی و احتضار توهم و خیال خام  عادی‌سازی روابط کشورها با صهیونیست‌ها است. 

مجتبی جنگلی‌نیا؛ فعال رسانه

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از