حالت تاریک
یکشنبه, 05 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
عملیات مرصاد سند افتخارآمیز مردم کرمانشاه است
مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه:

عملیات مرصاد سند افتخارآمیز مردم کرمانشاه است

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری استان کرمانشاه گفت: عملیات مرصاد در سایه اتحاد، انسجام و اطاعت نیروهای مؤمن از ولی‌فقیه زمان حضرت امام خمینی (ره) به‌ دست آمد و تا همیشه تاریخ، سندی افتخارآمیز برای مردم مقاوم کرمانشاه خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله سروری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به پنجم مرداد به‌عنوان روزی ماندگار در تقویم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: پنجم مرداد، به‌عنوان «روز ملی کرمانشاه» در تقویم رسمی کشور ثبت شده و یادآور دلاورمردی‌ها و رشادت‌های رزمندگان اسلام در عملیات بزرگ مرصاد است؛ عملیاتی غرورآفرین که در سال ۱۳۶۷ برگ زرینی بر صفحات تاریخ انقلاب افزود.

وی گفت: این عملیات، نقطه پایانی بر جنگ تحمیلی هشت ساله در غرب کشور، به‌ویژه در کرمانشاه بود و جلوه‌ای روشن از مقاومت جانانه مردم شریف، نجیب و غیور این دیار در برابر دشمنان اسلام و ایران به شمار می‌رود.

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به ابعاد نظامی عملیات مرصاد، افزود: دلیرمردان ایران اسلامی در تنگه استراتژیک چهارزبر که بعدها به تنگه مرصاد معروف شد، با خلق حماسه‌ای ماندگار، نفاق را در هم کوبیدند و به وعده الهی در نابودی منافقین جامه عمل پوشاندند. آن‌ها آخرین تلاش‌های مذبوحانه دشمن را با پاسخ محکم و دندان‌شکنی مواجه ساختند و ضربه‌ای مهلک و فراموش‌نشدنی به سازمان تروریستی منافقین و سران وطن‌فروش آن وارد کردند.

وی ادامه داد: سازمان منافقین در عملیاتی با نام جعلی «فروغ جاویدان» و با حمایت لجستیکی و هوایی رژیم بعث عراق، درصدد اشغال سریع شهرهای غربی و رسیدن به تهران بودند. آن‌ها با ۲۵ تیپ و حدود ۵ هزار نیرو، مجهز به صدها دستگاه تانک، نفربر، خمپاره‌انداز، توپ و تجهیزات دیگر وارد عمل شدند و طی پنج مرحله، شهرهای سرپل‌ذهاب، کرندغرب و اسلام‌آبادغرب را اشغال کردند.

سروری تصریح کرد: در تنگه مرصاد، رزمندگان سپاه، بسیجیان، نیروهای ارتش و هوانیروز قهرمان کرمانشاه، به فرماندهی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی و سایر فرماندهان سپاه، با الهام از آیه شریفه «إِنَّ رَبَّكَ لَبِالْمِرْصَادِ» و رمز «یا علی (ع)»، نقشه شوم منافقین را نقش بر آب کردند. حمله هماهنگ از زمین و هوا، در صبحگاه پنجم مرداد، درسی بزرگ به نفاق و دشمنان ملت ایران داد.

مدیر کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه تأکید کرد: باید امروز نیز به مستکبران عالم یادآور شد که «مهلت‌ها شما را مغرور نکند که خدا در کمین شماست». هم‌چنان‌که قرآن کریم می‌فرماید: «طَغَوْا فِي الْبِلادِ»، طغیانگران مرزی نمی‌شناسند و امروز شاهد طغیان سگ هار خاورمیانه هستیم که مرزهای انسانیت را در غزه دریده است.

سروری در پایان گفت: عملیات مرصاد، نقطه طلایی پیروزی جبهه حق بر باطل بود؛ پیروزی‌ای که در سایه اتحاد، انسجام، همدلی، هم‌افزایی و اطاعت نیروهای مؤمن و جان‌برکف از ولی‌فقیه زمان حضرت امام خمینی (ره) به دست آمد و تا همیشه تاریخ، سندی افتخارآمیز برای ملت ایران و مردم مقاوم کرمانشاه خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!