حالت تاریک
Logo
چهارشنبه, 14 آذر 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
برداشت ۲۴۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کنگاور
رئیس اداره جهاد کشاورزی کنگاور خبر داد:

برداشت ۲۴۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کنگاور

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور گفت: بیش از ۲۴۰ کیلوگرم زعفران از مزارع زیر کشت این شهرستان برداشت شده است.

محمد خزایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: برداشت محصول زعفران از دهه اول آبان‌ماه از مزارع زعفران شهرستان کنگاور آغاز و با پایان مرحله برداشت از سطح حدود ۴۶ هکتار بیش از ۲۴۰ کیلوگرم زعفران برداشت شده است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور عنوان کرد: در شهرستان کنگاور بیش از ۸۰ بهره‌بردار در این زمینه کشت زعفران مشغول به فعالیت هستند.

خزایی با تأکید بر اینکه با توجه به نیاز آبی بسیار پایین، این محصول گزینه مناسبی جهت اصلاح الگوی کشت است، اذعان کرد: زعفران تولیدی در شهرستان کنگاور از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور در ادامه به زمان مناسب برای کاشت و برداشت زعفران نیز اشاره و تصریح کرد: کاشت زعفران معمولاً در تیرماه و مردادماه انجام می‌شود و برداشت آن در طول آبان‌ماه صورت می‌گیرد. 

وی ادامه افزود: برای افزایش کیفیت زعفران، عملیات برداشت باید از سپیده دم شروع و در زمانی که آفتاب طلوع کند به پایان برسد، چرا که رعایت این نکته باعث افزایش کیفیت می‌شود. 

خزایی با بیان اینکه زعفران معمولاً در مناطق معتدل و سرد، کشت می‌شود خاطرنشان کرد: برای حفظ کیفیت زعفران رعایت زمان برداشت در طول روز، انتقال زعفران برداشت شده به سایه و خشک کردن آن با دستگاه‌های مخصوص الزامی است. 

وی به چالش های برداشت زعفران نیز اشاره کرد و گفت: از جمله چالش‌های برداشت زعفران، صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته‌بندی این محصول است ‌که نیاز به سرمایه‌گذاری در این بخش دارد. 

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور در پایان گفت: تغییرات اقلیمی و خشکسالی‌های اخیر، تأثیر بسیار زیادی در توسعه کشت زعفران، با توجه به نیاز آبی پایین این محصول داشته است؛ لذا کسانی که قصد کاشت زعفران را دارند باید حتماً با کارشناسان جهاد کشاورزی در ارتباط بوده و آموزش‌های لازم را در این خصوص فراگیرند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از