حالت تاریک
دوشنبه, 04 اسفند 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
بیلیارد کرمانشاه بدون آکادمی تخصصی
رئیس بیلیارد استان کرمانشاه عنوان کرد:

بیلیارد کرمانشاه بدون آکادمی تخصصی

رئیس هیأت بیلیارد استان کرمانشاه گفت: با وجود ظرفیت‌های خوب ورزشکاران استان، نبود آکادمی تخصصی و زیرساخت‌های آموزشی مهم‌ترین مانع توسعه بیلیارد در کرمانشاه است و برنامه‌ریزی برای رفع این کمبودها در اولویت هیأت قرار دارد.

محمدرضا نقدی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به وضعیت رشته بولینگ و بیلیارد در استان کرمانشاه، اظهار داشت: در حال حاضر اگر بخواهیم این رشته را در سطح حرفه‌ای ارزیابی کنیم، جامعه آماری ما چندان گسترده نیست و تعداد ورزشکاران فعال استان حدود ۲۰۰ نفر برآورد می‌شود. 

وی افزود: در بخش بانوان نیز با محدودیت‌هایی مواجه هستیم که همین موضوع بر توسعه متوازن این رشته در استان تأثیر گذاشته و ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای افزایش مشارکت و گسترش فعالیت‌ها را دوچندان می‌کند.

رئیس هیأت بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه تصریح کرد: با وجود این محدودیت‌ها، استان کرمانشاه قهرمانان شاخصی مانند علی مقصود داشته که سابقه بیش از ۱۰۰ حضور در مسابقات جهانی و سال‌ها عضویت در تیم ملی را در کارنامه دارد؛ همچنین حمیدرضا حقیقی در سال‌های اخیر در رقابت‌های منطقه‌ای و ملی حضور مستمر داشته است. 

نقدی با بیان اینکه از نظر زیرساختی نسبت به سایر استان‌ها عقب هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر آکادمی تخصصی و خانه بیلیارد در استان نداریم و همین مسئله موجب شده فعالیت‌ها بیشتر به شکل خصوصی و پراکنده دنبال شود. 

وی اذعان کرد: در ۲۷ ماه گذشته هیأت با سرپرستی اداره شده و عملاً دفتر فیزیکی مشخصی وجود نداشته است؛ از این رو ساختار اداری آسیب دیده و لازم است هر چه سریع‌تر ساماندهی شود تا بتوانیم برنامه‌های توسعه‌ای را عملیاتی کنیم. 

رئیس هیأت بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه تشکیل خانه بیلیارد و راه‌اندازی آکادمی را از اهداف بلندمدت هیأت عنوان کرد و افزود: تلاش داریم طی سه تا چهار سال آینده این مجموعه را راه‌اندازی کنیم و در کنار آن، در برنامه‌های میان‌مدت برگزاری منظم مسابقات استانی و منطقه‌ای را در دستور کار قرار دهیم. 

نقدی با اشاره به کمبود جدی در حوزه آموزش، گفت: در رده‌های پایه با خلأ مواجه هستیم و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق برای استعدادیابی نوجوانان و جوانان هستیم تا در آینده بتوانند در رده‌های امید و بزرگسالان حرفی برای گفتن داشته باشند. 

وی درباره جایگاه این رشته در کشور، خاطرنشان کرد: بیلیارد ورزشی جهانی است و ایران در سطح بین‌المللی مدعی محسوب می‌شود؛ در رشته اسنوکر حتی ورزشکارانی در جمع هشت نفر برتر جهان داریم که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این رشته است.

بیلیارد، ورزشی فراتر از تفریح 

رئیس هیأت بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه تأکید کرد: مسئولان باید به این ورزش صرفاً نگاه تفریحی نداشته باشند؛ بیلیارد نقش مؤثری در افزایش تمرکز، آرامش روانی و ارتقای عملکرد تحصیلی و شغلی افراد دارد و می‌تواند در مدارس و مراکز آموزشی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

نقدی در خصوص برنامه‌های کوتاه‌مدت هیأت، بیان کرد: ساماندهی کادر هیأت در اولویت قرار دارد و مسئول آموزش، خزانه‌دار و سایر اعضای اجرایی مشخص شده‌اند تا از ابتدای سال آینده فعالیت باشگاه‌ها و حضور در مسابقات منطقه‌ای و ملی با انسجام بیشتری دنبال شود. 

وی درباره وضعیت سالن‌های فعال استان، گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ باشگاه دارای مجوز فعالیت می‌کنند، اما نزدیک به ۲۰ کافه بدون مجوز نیز در این حوزه فعال هستند که لازم است تحت نظارت اداره‌کل ورزش و جوانان و در چارچوب قانونی ساماندهی شوند. 

رئیس هیأت بولینگ و بیلیارد استان کرمانشاه در پایان از رسانه‌ها خواست برای هدایت علاقه‌مندان به مسیر قانونی همکاری کنند و افزود: از سال آینده فراخوان‌های استعدادیابی منتشر خواهد شد و انتظار داریم علاقه‌مندان از طریق هیأت وارد این رشته شوند تا از پراکنده‌کاری جلوگیری و فعالیت‌ها به صورت ساختارمند دنبال شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!