فرماندار اسلامآبادغرب:
جمعه نصر تقویت مقاومت را در پی داشت
فرماندار اسلامآبادغرب گفت: سخنرانی مقام معظم رهبری بهعنوان یک ابزار راهبردی در راستای تقویت هویت دینی و سیاسی مسلمانان و همچنین تأکید بر همبستگی اسلامی و حق دفاع از سرزمینها، دارای ابعاد چندگانهای است.
حمیدرضا کرمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد» اظهار داشت: سخنرانی مقام معظم رهبری بهعنوان یک ابزار راهبردی در راستای تقویت هویت دینی و سیاسی مسلمانان و همچنین تأکید بر همبستگی اسلامی و حق دفاع از سرزمینها، دارای ابعاد چندگانهای است.
وی افزود: در تحلیل محیطی، میتوان به دو جنبه داخلی و خارجی اشاره کرد؛ در محیط داخلی جامعه ایران با چالشهای اقتصادی و اجتماعی متعددی مواجه است و در این راستا تأکید بر همبستگی و تقویت هویت اسلامی میتواند به ایجاد انسجام اجتماعی و تقویت روحیه ملی کمک کند.
فرماندار اسلامآبادغرب تصریح کرد: در سطح بینالمللی، تهدیدات و چالشهای متعددی از سوی دشمنان اسلام وجود دارد و خطبههای جمعه نصر بهعنوان یک پاسخ راهبردی به این تهدیدات عمل کرده و مسلمانان را به اتحاد و همکاری دعوت میکند.
وی بیان کرد: میتوان منویات مقام معظم رهبری را در قالبهای مختلف بررسی و تحلیل کرد و بهصورت کلی، نقاط قوت شامل مشروعیت دینی و سیاسی بهعنوان رهبر مسلمانان و توانایی جمهوری اسلامی در بسیج نیروهای مردمی و نظامی در راستای اهداف اسلامی است.
فرماندار اسلامآبادغرب افزود: از فرصتهایی مانند عملیات وعده صادق میتوان برای افزایش آگاهی و بیداری مسلمانان در برابر ظلم و ستم و امکان ایجاد ائتلافهای جدید در سطح بینالمللی بهمنظور حمایت از مستضعفان اشاره کرد.
کرمی عنوان کرد: راهبردهای کلیدی شامل تقویت هویت دینی از طریق تأکید بر تقوای الهی و اصول اسلامی به عنوان یک ابزار برای تقویت هویت ملی و دینی در میان مسلمانان، ایجاد همبستگی از طریق ترویج مفهوم ولایت و همکاری میان مسلمانان به منظور ایجاد یک جامعه متحد و همدل در برابر تهدیدات مشترک است.
وی افزود: حمایت از حقوق بشر با تأکید بر حق ملت فلسطین و مشروعیت حمایت از آنها بهعنوان یک راهبرد برای جلب حمایت جهانی و تقویت روحیه مقاومت و توسعه دیپلماسی از طریق استفاده از سخنرانیها و پیامها بهعنوان ابزاری برای تقویت روابط با کشورهای همسو و ایجاد ائتلافهای جدید در سطح بینالمللی است.
فرماندار اسلامآبادغرب در پایان گفت: منویات مقام معظم رهبری بهعنوان یک ابزار راهبردی، نهتنها به تقویت هویت دینی و ملی کمک میکند بلکه میتواند به ایجاد یک جبهه متحد در برابر چالشها و تهدیدات خارجی منجر شود و با توجه به شرایط کنونی این رویکرد میتواند به تقویت روحیه مقاومت و همبستگی در میان مسلمانان و ایجاد یک جامعه مقاوم و متحد کمک کند.
انتهای خبر/