حالت تاریک
یکشنبه, 21 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
صبر و استقامت زنان میراث فرهنگی بزرگی است؛

زنان دفاع مقدس اسوه نسل امروز

زنان دفاع مقدس اسوه نسل امروز

زنان در هشت سال دفاع مقدس آیینه تمام‌نمای ایثار و فداکاری بودند و راه آنها باید ادامه یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، ایثارگری‌های شیرزنان ایران اسلامی در پشتیبانی جنگ، امدادگری و همچنین تشویق همسران و فرزندان جوان خود به جنگ و جهاد تحت فرمان بنیان‌گذار فقید انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) در پیروزی سپاه اسلام طی دفاع مقدس بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

در طول هشت سال دفاع مقدس زنان شجاع دوشادوش مردان به دفاع از میهن برخاستند و مشوق اصلی حضور فرزندان و همسران در جبهه‌ها بودند همچنین برقراری آرامش در جامعه را برعهده داشتند، در واقع زنان طی هشت سال دفاع مقدس آیینه تمام‌نمای ایثار و فداکاری بودند و راه آنها باید ادامه یابد.

 

حماسه‌آفرینی‌های زنان در دفاع مقدس فراموش‌نشدنی است

فرشته همتی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: نقش بی‌بدیل و موثر زنان در دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و فراموش‌نشدنی است حتی دشمن هم پس از جنگ متوجه این مهم شد که واقعاً زنان ایران اسلامی در پیروزی انقلاب نقش موثری داشتند.

 

مسئول بسیج زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه از مهمترین جلوه‌های حضور بانوان ایرانی در دفاع مقدس را نقش پشتیبانی و خدمات‌رسانی آنها و فراهم‌آوردن تدارکات لازم برای رزمندگان در جبهه‌های جنگ دانست.

 

وی با اشاره به نقش موثر زنان افزود: دشمنان در هر دوره‌ای از توطئه‌چینی برای زنان ما غفلت نکردند و در حال حاضر با توجه به جنگ ترکیبی و تهاجم فرهنگی درصدد مبارزه با زنان ایران اسلامی هستند.

 

همتی گفت: نقش زنان در هشت سال دفاع مقدس، برجسته و محوری بود و ما نباید بگذاریم گذر ایام، موجب کمرنگ‌شدن این نقش برای نسل‌های جدید شود و جامعه در هیاهوی زندگی روزمره این نقش را از یاد ببرد.وی همچنین تأکید کرد: آن روز زنان، سهم و نقش خود را ادا کردند اما امروز وظیفه همه ما این است که به‌درستی رشادت‌های زنان و مادران دوران حماسه را به نسل جدید انتقال دهیم و صبر و استقامت آنها را که میراث فرهنگی بزرگی است، به دختران جوان برسانیم.

 

همتی گفت: زنان در حوزه خانواده می‌توانند نقش موثری در راستای پیشبرد اهداف ایران اسلامی داشته باشند و با توجه به نقش بی‌بدیل این عزیزان در عرصه دفاع مقدس و ضرورت آشنایی دختران و زنان جوان با پیشینیه تاریخی خود در مقاومت با استکبارستیزی و با هدف تداوم مقاومت و پایداری در برابر جنگ‌های سخت و نرم و به‌منظور ایجاد پیوند بین نسل جوان و پیشکسوت نسبت به برگزاری تجمعات و همایش‌ها اقدام کردیم.

 

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه هدف از این رویدادها را جلوگیری از انحراف و انتقال تجربیات و خنثی کردن توطئه دشمنان اعلام کرد.

 

پشتیبانی زنان از خانه تا خط مقدم

مهوش مهابادی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، اظهار داشت: ایثارگری‌های زنان ما در پشتیبانی جنگ، امدادگری و همچنین تشویق همسران و جوانان خود به جنگ و جهاد تحت فرمان امام راحل در دفاع مقدس بر هیچ‌کسی پوشیده نیست.

 

این زن امدادگر دوران دفاع مقدس افزود: بسیاری از زنان شهیده این سرزمین، نظامی نبودند بلکه پشت جبهه‌ها در کنار مردان ایستادگی کردند و مظلومانه به شهادت رسیدند.

 

وی یکی از فعالیت‌های خودجوش زنان در دوران دفاع مقدس را جمع‌آوری کمک‌های مردمی و تلاش در راستای تهیه اقلام پر مصرف و ضروری و سایر مایحتاج جبهه‌ها عنوان کرد و گفت: در آن دوران که کرمانشاه مورد حمله هوایی قرار گرفت در بیمارستان طالقانی ۲۴ ساعته شیفت بودیم و مجروحان را مداوا می‌‌کردیم.

 

مهابادی تصریح کرد: مادران شهدا با الگوگیری از حضرت زینب(س) طی جنگ هشت ساله حماسه بزرگی را رقم زدند و زنان در دوران دفاع مقدس پس از اعزام همسرانشان به جبهه، به پشتیبانی از خانواده‌ها از نظر عاطفی و روانی پرداختند.

 

وی با بیان اینکه دفاع مقدس به ما عزت، وحدت و سربلندی هدیه داد، خاطرنشان کرد: ارزش‌های دفاع مقدس باید به جوانان منتقل شود.

 

مهابادی با اشاره به اینکه زنان در آن دوران از خانه تا خط مقدم پشتیبان رزمندگان بودند، گفت: نسل دهه نودی باید آگاه باشد و بداند در ذره به ذره خاک این مملکت خون هزاران عزیزی ریخته شده تا ما امروزه با آرامش و اقتدار زندگی کنیم.

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی مرصاد، بانوان ایران اسلامی در حوزه‌های گوناگون به ویژه در عرصه‌های اجتماعی و فرهنگی سرلوحه زنان اندیشمند و صاحب معرفت دنیا هستند.

 

بازگویی حوادث دفاع مقدس که بخشی از آن توسط زنان، مادران و دختران این آب و خاک رقم زده شده دختران ما را نسبت به توانمندی‌های خود واقف می‌کند و به آنها اعتماد به نفس بیشتری می‌دهد و آنها را برای رسیدن به اهداف و خواسته‌هایشان توانمندتر و با انگیزه‌تر می‌کند.

 

یکی از امتیازات تبیین دفاع مقدس این است که دختران جوان با این الگو، خود را برای رویارویی با موضوعات مهم آماده می‌کنند و از پرداختن به موضوعات کم‌ارزش و غیرضروری صرف‌نظر خواهند کرد.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!