حالت تاریک
پنج‌شنبه, 28 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
حماسه طوفان‌الاقصی از برکات تفکر امامین انقلاب بود
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان ایلام:

حماسه طوفان‌الاقصی از برکات تفکر امامین انقلاب بود

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان ایلام ضمن تاکید بر تداوم راه مقاومت و آرمان آزادی فلسطین، این حماسه را از برکات تفکر امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای دانست و به نقش بی‌بدیل آن‌ها در زنده نگه‌داشتن این آرمان اشاره کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین تمرخانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از تداوم راه مقاومت سخن گفت و اظهار داشت: سیاست قطعی و تغییرناپذیر امامین انقلاب اسلامی از آرمان فلسطین و مقاومت هیچ‌گاه قابل معامله نیست و ره‌آوردش آزادی قدس شریف است. 

وی ادامه داد: با وجود تحولات اخیر در منطقه و تجاوزات بی‌شرمایه رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی مردم مظلوم فلسطین و تداوم کودک‌کشی آن‌ها همچنان آرمان آزادی فلسطین زنده است و عالم را تحت تاثیر قرار داده است. 

تمرخانی با اشاره به دعوت باشکوه رهبر معظم انقلاب اسلامی از ملت شریف ایران برای حضور در راهپیمایی روز قدس امسال، این دعوت را برآمده از عقیده حقیقی دینی اندیشه امامین انقلاب دانست و گفت: همواره معمار کبیر انقلاب اسلامی از آغاز مبارزات سیاسی خود، رژیم صهیونیستی را مورد شدیدترین خطاب‌ها قرار دادند و این میراث ارزشمند را به آیندگان عنایت داشتند. 

وی افزود: از جمله موضع‌گیری‌های امام خمینی (ره) در دهه ۴۰، در رابطه با حمایت شاه وعدم هم‌سویی رژیم پهلوی با تحریم‌های نفتی صهیونیست‌ها، قطع نکردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی، لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی و سلطه صهیونیست‌ها بر تأسیسات و منابع ایران در قالب بهائیت و…بود. می‌توان گفت این موضع‌گیری‌ها، ریشه تبلور همراهی ملت شریف ایران با این حماسه خونین است. 

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان ایلام، ضمن اشاره به پاسخ  امام خمینی (ره) به نامه  علمای یزد در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۴۲، بیان کرد: امام راحل خطر رژیم صهیونیستی را برای اسلام و ایران بسیار جدی دانستند و همه را به اعتراض در برابر پیمان شاه با صهیونیست‌ها فراخواندند همچنین امام خمینی (ره) در پیام محرم سال ۱۳۴۳ به مناسبت سالگرد شهدای ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ خواستار وحدت مسلمانان برای مقابله با صهیونیست‌ها شدند که در بخشی از اعلامیه امام راحل در مخالفت با کاپیتولاسیون، آمده است که ایشان آمریکا و رژیم صهیونیستی را دو هم‌دست در آوارگی ملت مظلوم فلسطین می‌دانند. 

این مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه گفت: با آغاز دهه ۵۰ در تاریخ ایران، معمار کبیر انقلاب اسلامی، همواره با انتشار اعلامیه‌ها، ارتباط و پاسخ به مکتوبات مبارزان و دانشجویان تأکید داشتند و همواره ایشان با وجوب جهاد بر تمام مسلمانان و حمایت از گروه‌های فلسطینی، نام و یاد و آرمان فلسطین را زنده نگه داشتند. 

وی خاطرنشان کرد: امام راحل بعد از پیروزی انقلاب در اولین سخنرانی خود با زنده نگه‌داشتن مسئله فلسطین این قضیه را بخشی از راهبرد انقلاب اسلامی قلمداد کردند و حمایت‌های امام خمینی (ره) از فلسطین در برنامه‌های مختلف اعم از دیدار با اقشار مختلف داخلی و خارجی جلوه بیشتری گرفت و در تاریخ ۱۳۵۸/۵/۱۶ آخرین جمعه ماه رمضان را به‌عنوان روز قدس نامگذاری کردند حتی در آخرین روزهای پر برکت عمرشان در وصیت‌نامه خود، فلسطین را فراموش نکرده و گفتند تنها راه حل مسئله فلسطین نابودی رژیم صهیونیستی و آزادسازی فلسطین از طریق جهاد و مبارزه است که این راه با در دست گرفتن پرچم مبارزه با استکبار و صهیونیست‌ها توسط نائب بر حقش رهبر فرزانه انقلاب ادامه دارد. 

تمرخانی در پایان تصریح کرد: از برکات تفکر انقلابی امامین انقلاب حماسه ماندگار طوفان‌الاقصی بود که ضربه‌ای جبران‌ناپذیر و غیرقابل ترمیم بر پیکره رو به پایان رژیم جعلی صهیونیستی وارد و وجدان‌های خفته را بیدار کرد و صدای استقامت و مظلومیت کودکان و زنان بی‌پناه فلسطینی را به عالم رسانید و ان‌شاءالله با همراهی امت اسلام و همه آزادی‌خواهان عالم، قدس شریف را با دستان جوانان مؤمن فلسطینی، آزاد خواهیم کرد. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!