رئیس پیشین دانشگاه رازی کرمانشاه تأکید کرد:
ضرورت تأمین بودجه کلانپروژههای دانشگاه رازی کرمانشاه
رئیس پیشین دانشگاه رازی کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تأمين بودجه کلانپروژههای دانشگاه رازی گفت: انتظار داریم با حمایت وزارتخانه، بودجه لازم برای اجرای پروژههای مهم دانشگاه، از جمله آزمایشگاه بینالمللی و نصب پنلهای خورشیدی تأمین شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ محمدنبی احمدی صبح امروز دوشنبه در آئین تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه رازی کرمانشاه که در سالن همایش دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر، به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدای انقلاب، دفاع مقدس، سلامت و امنیت، از خدمات مسئولان و همکارانش قدردانی کرد و نکاتی درباره فعالیتها و چالشهای دوران مسئولیت خود ارائه داد.
رئیس اسبق دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به برخی موفقیتهای دانشگاه در دوران مدیریت خود گفت: ما توانستیم بسیاری از مشکلات مالی، از جمله همسانسازی حقوق اعضای هیأت علمی و پرداخت مطالبات معوقه، را رفع کنیم، همچنین راهاندازی آزمایشگاه بینالمللی و تلاش برای ایجاد پارک علم و فناوری از جمله اقداماتی بود که به ثمر رسید.
وی افزود: برای همسانسازی حقوق، جلسات متعددی با مسئولان برنامه و بودجه داشتیم و در نهایت توانستیم این مطالبه بهحق را اجرایی کنیم. حتی برخی اقدامات علیالحساب انجام شد تا حقوق همکاران ما تضییع نشود.
احمدی در بخشی دیگر از سخنانش به برخی مشکلات و چالشها اشاره کرد و گفت: یکی از چالشهای مهم دانشگاه، هزینه بالای برق مصرفی است که ماهانه حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان است، برنامهریزیهایی برای نصب پنل خورشیدی در کوههای اطراف دانشگاه انجام شده و امیدواریم این پروژه هرچه سریعتر اجرایی شود.
وی خطاب به خضری، مشاور وزیر علوم، گفت: انتظار داریم با حمایت وزارتخانه، بودجه لازم برای اجرای پروژههای مهم دانشگاه، از جمله آزمایشگاه بینالمللی و نصب پنلهای خورشیدی، تأمین شود.
احمدی در ادامه با تأکید بر اهمیت توسعه پارک علم و فناوری اظهار داشتند: در گفتگویی با وزیر علوم، موضوع پارک علم و فناوری را مطرح کرده و از ایشان خواستم که این مسئله را پیگیری کنند. خوشبختانه همان روز مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه صادر شد.
رئیس اسبق دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: با پیگیریهای صورتگرفته، توانستیم مجوز پارک فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) را نیز دریافت کنیم، با وجود مخالفتهایی که در استان وجود داشت. همچنین امکانات متعددی از جمله تجهیزات کامل برای این پارک فراهم شد.
وی به فعالیتهای بینالمللی دانشگاه اشاره کرد و گفت: در امور بینالملل تحولات مهمی صورت گرفت، از جمله اختصاص یک طبقه کامل از دانشکده هنر و معماری برای مرکز آموزش زبان فارسی. این مرکز توانسته در چهار سال گذشته درآمدی بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان از آموزش زبان فارسی کسب کند.
احمدی ادامه داد: مجوز رسمی کنسولی دانشجویان خارجی را دریافت کردهایم و تمامی امور مربوط به دانشجویان خارجی دانشگاههای استان در این مرکز انجام میشود، این اقدامات باعث شد که مرکز آموزش زبان فارسی و کنسولی دانشگاه بهعنوان مراکز برتر کشور معرفی شوند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه رازی اولین دانشگاه کشور است که به سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت متصل شده است و این اقدام به الگویی برای بیش از ۲۳۰ دانشگاه دیگر تبدیل شده است، امیدواریم با حمایت مسئولان، مسیر توسعه و پیشرفت دانشگاه ادامه یابد.
انتهای خبر/