حالت تاریک
چهارشنبه, 03 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
سند تحول نقشه تعالی آینده‌سازان است
مديرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه:

سند تحول نقشه تعالی آینده‌سازان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از اقدامات اساسی و زیربنایی در نظام تعلیم و تربیت کشور است که علاوه بر تأکید مقام معظم رهبری، به‌عنوان نقشه راه رشد و تعالی آینده‌سازان کشور محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ سلمان محمدی صبح امروز دوشنبه در نشست شوراهای آموزش و پرورش کشور در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ولادت حضرت علی (ع)، همچنین گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش، اظهار داشت: خوشبختانه رویکرد دولت چهاردهم نشان‌دهنده این است که آموزش و پرورش پس از سال‌ها به یکی از اولویت‌های اصلی کشور تبدیل شده است.

وی افزود: تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یکی از اقدامات اساسی و زیربنایی در نظام تعلیم و تربیت کشور است که علاوه بر تأکید مقام معظم رهبری، به‌عنوان نقشه راه رشد و تعالی آینده‌سازان کشور محسوب می‌شود. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در بند «د» فصل هشتم این سند، تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور موظف به همکاری با نظام آموزش و پرورش برای تحقق اهداف این تحول بنیادین شده‌اند.

محمدی با اشاره به اهمیت عزم ملی در تحقق این سند خاطرنشان کرد: برای دستیابی به وضعیت مطلوب، لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور در قالب قوانین محکم و جامع، به‌صورت عملی از نظام آموزشی کشور حمایت کنند. یکی از مصادیق این حمایت‌ها، توجه به مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی در بخش دولتی و خصوصی است تا کیفیت‌بخشی به مدارس، به‌ویژه در مناطق محروم، در اولویت قرار گیرد.

وی تأکید کرد: تمامی نهادها باید به این باور برسند که موفقیت پایدار آن‌ها در گرو سرمایه‌گذاری در آموزش، تربیت و مهارت‌ورزی کودکان و نوجوانان کشور است.

محمدی در ادامه سخنان خود به موضوع نوسازی مدارس پرداخت و گفت: بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس فرسوده در کشور نیازمند نوسازی و مقاوم‌سازی است، علاوه بر این، تجهیز هنرستان‌ها، ارتقای سطح آموزش معلمان و توجه به معیشت فرهنگیان از دیگر موضوعات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، این اهداف بدون افزایش سهم آموزش و پرورش در بودجه عمومی کشور به حداقل ۱۰ درصد دست‌یافتنی نخواهد بود.

وی تصریح کرد: دولت می‌تواند با اقداماتی اساسی، برای همیشه به خواسته‌های دیرینه فرهنگیان در زمینه کمبود بودجه، کمبود معلم و تجهیزات آموزشی پاسخ دهد و تربیت نسلی ماهر، متعهد و مؤمن را به ملت شریف ایران هدیه کند.

محمدی در پایان گفت: افزایش سهم بودجه آموزش و پرورش و جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی و بنگاه‌های اقتصادی در ارتقای عدالت آموزشی، از انتظارات مهم جامعه فرهنگیان است که امیدواریم با حمایت دولت محقق شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.