سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه:
فاطمی بودن، رسالت امروز بانوان است
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه گفت: دختران امروز ما در عبادت و مسئولیتپذیری همچنین در خانواده باید سیره فاطمی را الگو قرار دهند.
زهرا جانجانی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ بر اهمیت الگوگیری از حضرت زهرا (س) در تمام ابعاد زندگی تأکید کرد و اظهار داشت: در الگوگیری از حضرت زهرا (س) باید به جنبههای مختلف زندگی ایشان نگاه کنیم.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه با اشاره به مبانی الگوی سوم زن مسلمان و ابعاد فردی و اجتماعی شخصیت حضرت زهرا (س) گفت: ایشان نهتنها در خانواده بهعنوان دختر، همسر و مادر الگویی بیبدیل هستند، بلکه در عرصه اجتماعی نیز حضوری فعال و تأثیرگذار داشتند؛ دختران امروز ما در عبادت و مسئولیتپذیری همچنین در خانواده باید سیره فاطمی را الگو قرار دهند.
جانجانی با بیان اینکه حضور فعال زنان در جامعه امروزی امری بدیهی است، افزود: امروزه دختران ما در همه عرصهها، از تحصیلات دانشگاهی تا مشاغل مختلف و حتی ورزش، حضوری پررنگ دارند اما مهم این است که این حضور صرفاً کمی نباشد، بلکه کیفی و مؤثر باشد.
سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه، با تأکید بر نقش تصمیمگیری زنان در جامعه، گفت: حضرت زهرا (س) از حضور، تأثیرگذاری و جهاد تبیین در زمانی که تکلیف را هیچ فردی عهدهدار نشده بود غافل نمیشدند و نشان دادند که زنان نهتنها در امور شخصی، بلکه در تصمیمگیریهای کلان جامعه نیز میتوانند نقشآفرینی کنند.
وی افزود: امروزه نیز شاهدیم که زنان در بسیاری از تصمیمگیریها و عرصههای مختلف جامعه حضوری فعال دارند و این نشان از توانمندیهای بالای آنها است؛ در عرصه تحصیلات دانشگاهی حدود ۶۷ درصد دانشجویان دانشگاههای کشور بانوان هستند، در مشاغل مختلف و حتی مدیریتی در صنوف مختلف و قهرمانیهای ورزشی نیز دختران حضور دارند.
وی ادامه داد: ما باید به این باور برسیم که زنان و مردان هر دو در جایگاه خود میتوانند مؤثر باشند و هیچ تفاوتی بین آنها در این زمینه وجود ندارد، گاهی اوقات برخی بانوان در تصمیمگیریهای کلان جامعه حضور دارند و مؤثر هستند با وجود اینکه شاغل نیستند.
جانجانی خاطرنشان کرد: نقش تربیتی زنان نیز در جامعه بسیار مهم است و آنها میتوانند با تربیت نسلهای آینده، جامعهای بهتر را رقم بزنند.
جانجانی با اشاره به اقدامات انجام شده در ادارات برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و معرفی شخصیت حضرت زهرا (س) گفت: این اقدامات اگرچه ارزشمند هستند، اما کافی نیستند؛ باید تلاش کنیم تا شخصیت حضرت زهرا (س) بهطور گسترده و در همه سطوح جامعه معرفی شود.
وی تأکید کرد: هرچه تبیین شخصیت حضرت زهرا (س) بهتر صورت گیرد ما به منطق صحیح حضور حداکثری بانوان در جامعه بیشتر واقف میشویم که اگر قرار است بانوان حضور داشته باشند، چگونه اثرگذارتر باشند؛ مدارس نقش بسیار مهمی در معرفی الگوهای مناسب به دانشآموزان دارند و حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای دختران ما هستند، باید تلاش کنیم تا آنها را با شخصیت و زندگی این بانوی بزرگ آشنا کنیم.
جانجانی در پایان بر نقش رسانهها، آموزش و پرورش و سایر نهادهای فرهنگی در ترویج فرهنگ الگوگیری از حضرت زهرا (س) تأکید کرد و گفت: با تولید آثار هنری، فیلم، سریال، مستند، داستانها، سخنرانیها و برنامههای مختلف میتوانیم شخصیت والای حضرت صدیقه طاهره (س) را برای نسل جوان جذاب و قابل فهم کنیم.
انتهای خبر/