حالت تاریک
پنج‌شنبه, 16 بهمن 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
خوشنویسی هنری ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی است
رئیس انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه:

خوشنویسی هنری ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی است

رئیس انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه با بیان اینکه خوشنویسی هنری سنتی و ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی است، گفت: هنر خوشنویسی نقش مهمی در تلطیف روح انسان دارد.

عبدالله جواری در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: بنده از سال ۱۳۶۰ کلاس‌های خوشنویسی را در استان راه‌اندازی کردم و حدود ۴۴ سال است که در حوزه آموزش و تدریس خوشنویسی مشغول فعالیت هستم.

وی افزود: اساتید بنده در این مسیر، استاد غلامحسین امیرخانی، مرحوم آیت‌الله نجومی و استاد یدالله کاوه بوده‌اند که از محضر آن‌ها بهره‌های فراوانی برده‌ام. اگرچه تحصیلات دانشگاهی من در رشته عمران است، اما هیچ‌گاه در این حوزه فعالیت نکردم و تمام تمرکزم بر هنر خوشنویسی بوده است.

مسئول انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت‌های هنری خود گفت: از زمان تأسیس انجمن خوشنویسان در استان، تاکنون بیش از ۱۲ نمایشگاه انفرادی و گروهی در داخل و خارج از کشور برگزار کرده‌ام که برخی با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی به‌صورت مستقل بوده است.

جواری درباره تأثیر فضای مجازی بر هنر خوشنویسی بیان کرد: گسترش فضای مجازی و اپلیکیشن‌های آموزشی به توسعه خوشنویسی کمک کرده و فرصتی فراهم آورده تا علاقه‌مندان، به‌ویژه جوانان، حتی بدون حضور فیزیکی بتوانند آموزش ببینند؛ این موضوع برای بسیاری از هنرها مفید بوده است.

وی با بیان اینکه خوشنویسی برای او بیشتر جنبه عشق و علاقه داشته تا درآمدزایی گفت: شغل اصلی من کار تولیدی بوده و سعی کردم وابستگی مالی به خوشنویسی نداشته باشم؛ آنچه مرا در این مسیر نگه داشته، علاقه قلبی به این هنر است.

مسئول انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه در توصیه به جوانان خاطرنشان کرد: هنر انسان را به انسانیت نزدیک‌تر می‌کند و باعث می‌شود دنیا و اطراف خود را بهتر ببینیم. توصیه می‌کنم خانواده‌ها زمینه آشنایی فرزندانشان با هنرهای مختلف، به‌ویژه هنرهای اصیل ایرانی را فراهم کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هنر خوشنویسی نقش مهمی در تلطیف روح انسان و ارتقای نگاه او به زندگی دارد، گفت: انتظار می‌رود همه دستگاه‌های مرتبط فرهنگی نگاه ویژه‌تری به هنر، به‌خصوص خوشنویسی که هنری سنتی و ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی است، داشته باشند.

جواری در پایان با اشاره به محل فعالیت انجمن خوشنویسان استان گفت: دفتر انجمن خوشنویسان استان کرمانشاه در نزدیکی میدان فردوسی، جنب پارک واقع شده و علاقه‌مندان می‌توانند همه‌روزه برای ثبت‌نام و شرکت در کلاس‌ها به این مکان مراجعه کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!