حالت تاریک
شنبه, 02 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
پیروی از امیرالمؤمنین (ع) در مقابله با ظلم
استاد حوزه علمیه اسلام‌آبادغرب مطرح کرد:

پیروی از امیرالمؤمنین (ع) در مقابله با ظلم

استاد حوزه علمیه اسلام‌آبادغرب بر لزوم پیروی از سیره حضرت علی (ع) در مقابله با ظلم و استکبار جهانی تأکید کرد و وحدت مسلمانان و ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی را راهکاری مؤثر برای دفاع از قدس شریف دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین دانیال بهرامی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: شهادت امیرالمؤمنین (ع) نه‌تنها یک واقعه تاریخی، بلکه الگویی جاودانه از عدالت‌طلبی، مبارزه با ظلم و استکبارستیزی است؛ حضرت علی (ع) در طول زندگی خود همواره در برابر ستمگران و قدرت‌های فاسد ایستاد و هیچ‌گاه از مسیر حق منحرف نشد؛ شهادت آن حضرت (ع) توسط خوارج و مزدوران حکومتی که بازیچه دست قدرت‌های فاسد آن زمان بودند، نشان از تقابل ابدی حق و باطل دارد. 

وی در ادامه افزود: امروزه مصداق بارز ظلم و استکبار، رژیم صهیونیستی است که با حمایت قدرت‌های جهانی، حقوق مردم فلسطین را پایمال کرده است؛ امیرالمؤمنین (ع) همواره تأکید داشتند که نباید در برابر ظلم سکوت کرد؛ بلکه باید با روشنگری، مقاومت و ایستادگی، ستمگران را رسوا ساخت. 

استاد حوزه علمیه اسلام‌آبادغرب بیان کرد: امروز نیز کشورهای اسلامی و آزادگان جهان باید با الگوگیری از سیره آن حضرت (ع)، در برابر صهیونیسم بین‌الملل ایستادگی کرده و از آرمان قدس شریف دفاع کنند. 

بهرامی عنوان کرد: یکی از اصول اساسی در سیره امیرالمؤمنین (ع) وحدت میان مسلمانان بود، این امام همام برای جلوگیری از تفرقه میان امت اسلامی حتی از حق مسلم خود گذشتند؛ امروز نیز وحدت مسلمانان بزرگ‌ترین سلاح در برابر رژیم صهیونیستی و حامیان آن است، اگر ملت‌های مسلمان در برابر این رژیم غاصب متحد شوند، بی‌شک می‌توانند در مسیر آزادی قدس گام‌های مؤثری بردارند. 

وی ادامه داد: همان‌گونه که خوارج در زمان امیرالمؤمنین (ع) به بهانه دینداری در خدمت دشمنان اسلام بودند، امروز نیز جریان‌های تکفیری و برخی گروه‌های وابسته به قدرت‌های استکباری، در خدمت صهیونیسم و استکبار جهانی قرار دارند. 

استاد حوزه علمیه شهرستان اسلام‌آبادغرب بیان کرد: این گروه‌ها نه‌تنها باعث تفرقه میان مسلمانان می‌شوند بلکه زمینه را برای نفوذ دشمنان فراهم می‌کنند، شناخت این جریان‌ها و مقابله با آن‌ها یکی از ضروریات مبارزه با استکبار است. 

بهرامی خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین درس‌های نهضت امیرالمؤمنین (ع) ایستادگی در برابر فساد و مقابله با استعمار در هر شکل آن است، همان‌طور که حضرت علی (ع) در دوران حکومت خود تلاش داشتند تا اصول عدالت اجتماعی را در جامعه پیاده کنند، امروز نیز باید به این اصول پایبند بود و اجازه نداد تا قدرت‌های استکباری به راحتی در سیاست‌های جهانی نفوذ کنند. 

وی افزود: امروز برای مقابله با استکبار جهانی، هم‌افزایی و همکاری میان کشورهای اسلامی و مستقل بسیار مهم است؛ کشورهایی که تحت فشار استکبار جهانی قرار دارند باید با یکدیگر هم‌صدا شوند و از ظرفیت‌های منطقه‌ای خود برای مقابله با این تهدیدات استفاده کنند، تنها با یکپارچگی و هم‌افزایی می‌توان در برابر ظلم جهانی ایستاد و از آرمان‌های انسان‌دوستانه دفاع کرد. 

این استاد حوزه علمیه در پایان تأکید کرد: پیام ما همان پیام امیرالمؤمنین (ع) است: «کونا للظالم خصماً و للمظلوم عوناً» (دشمن ظالم و یاور مظلوم باشید)؛ امروز همه ما مسئولیت داریم که در برابر رژیم صهیونیستی و دیگر مظاهر ظلم جهانی بایستیم و با اتحاد، آگاهی و مقاومت، مسیر آزادی و عدالت را ادامه دهیم؛ یقیناً پیروزی از آنِ حق است، همان‌گونه که قرآن کریم وعده داده است: «إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا» (همانا باطل نابودشدنی است). 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!