
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه:
۵۹ پرونده قدمت بنا تعیین تکلیف شد
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه از بررسی ۵۹ پرونده قدمت بنا در سال گذشته خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد» و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه؛ رضا پرنوره از تعیین تکلیف ۵۹ پرونده قدمت بنا در سال گذشته خبر داد که با استفاده از فناوریهای نوین و روشهای علمی بهویژه سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تفسیر عکسهای هوایی انجام شده است.
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه افزود: این ۵۹ پرونده از سوی کارگروه کارشناسان مربوطه بررسی و در نهایت تعیین تکلیف شدهاند، بیش از ۵۰ درصد از این پروندهها با بهرهگیری از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) و تفسیر دقیق عکسهای هوایی، مورد بررسی قرار گرفتهاند.
وی تصریح کرد: این فناوریهای پیشرفته، به ویژه سیستم GIS، این امکان را فراهم کردهاند که طرحهای مشمول تعیین قدمت بنا بهویژه آنهایی که پیش از سال ۱۳۷۴ ساخته شدهاند، با دقت بالا مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرند.
پرنوره با اشاره به کاربرد شگرف تفسیر عکسهای هوایی در شناسایی اراضی ملی و مستثنیات بودن زمینهاف عنوان کرد: آثار شخم و زراعت که در عکسهای هوایی به وضوح قابل مشاهده هستند، میتوانند در تعیین قدمت بناها و شناسایی کاربریهای اراضی در سالهای گذشته کمک شایانی کنند.
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه اذاعان کرد: این فناوری به کارشناسان این امکان را میدهد که با دقت بیشتری اطلاعات مربوط به قدمت اراضی را استخراج کرده و در نتیجه به فرآیند تعیین تکلیف بناها سرعت ببخشند.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا، استفاده از GIS علاوه بر دقت بالای خود، به کاهش هزینهها و زمان مورد نیاز برای تعیین قدمت بناها نیز کمک میکند، این روند میتواند در توسعه پایدار شهری و نیز حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی استان کرمانشاه تأثیرات مثبتی داشته باشد.
پرنوره بیان کرد: تعیین تکلیف پروندههای قدمت بنا با این روشهای نوین، نه تنها به تسریع در فرآیندهای قانونی و اداری کمک میکند بلکه در راستای شفافیت بیشتر در امور اراضی و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی نقش بسزایی خواهد داشت؛ همچنین، این اقدام گامی مؤثر در راستای ایجاد بستری مناسب برای توسعه پایدار در استان کرمانشاه محسوب میشود.
مدیر امور اراضی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: استفاده از فناوریهای نوین مانند GIS و تفسیر عکسهای هوایی در شناسایی قدمت بناها و اراضی میتواند بهعنوان یک الگوی موفق برای دیگر استانها نیز در نظر گرفته شود و به پیشبرد اهداف توسعهای و حفظ منابع ملی کمک کند.
وی در پایان گفت: این اقدامات به وضوح نشاندهنده اهمیت استفاده از فناوریهای نوین در مدیریت اراضی و تسریع در فرآیندهای اقتصادی و قانونی است و میتواند بهبود قابل توجهی در بهرهبرداری بهینه از منابع طبیعی به همراه داشته باشد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!