حالت تاریک
سه‌شنبه, 16 بهمن 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه:

کرمانشاه در استقبال از بهار آماده می‌شود

کرمانشاه در استقبال از بهار آماده می‌شود

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه از آماده‌سازی فضای شهری کرمانشاه برای استقبال از بهار قرآن و طبیعت خبر داد.

ایمان درخشی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»، برنامه فضاسازی شهری مناسب برای کرمانشاه بسیار مهم است چرا که دو مناسبت مبارک در ایران شامل یکی ماه مبارک رمضان و دیگری عید نوروز با هم مقارن شده‌اند. 

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۰ که کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک در جهان شناخته شد از فرصت‌های به وجود آمده باید حداکثر استفاده را برای معرفی کرمانشاه در ایام پیش‌رو انجام داد.

 وی گفت: برای سرعت بخشیدن به کارها آنها را با هم تلفیق کرده‌ایم غذاهای کرمانشاه به صورت بنر در ایام نوروز در معرض دید مسافران و بازدید کنندگان قرار می‌گیرند.

درخشی تصریح کرد: از جمله غذاها و محصولات باغی و سوغاتی‌های کرمانشاه که معرفی می‌شوند شامل خرمای قصرشیرین، برساق، کوکوی پاغازه، آش عباسعلی و نان روغنی سنتی کرمانشاه که تفاوت آن با نان روغنی سایر نقاط ایران استفاده از روغن کرمانشاهی به جای آب است.

وی با بیان اینکه این خوراکی‌ها در راستای شهر خلاق خوراک به مسافران نوروزی معرفی می‌شوند، خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه‌هایی که در ماه مبارک رمضان انجام می‌شود و مورد تاکید استاندار بوده، استفاده از ۳۰ آیه قرآن در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان است.

درخشی گفت: این آیه‌ها به صورت بنر در فضاسازی شهری در معرض دید مردم قرار می‌گیرند همچنین از بیلبوردها و پل‌های عابر پیاده نیز با عنوان صلوات استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: پیام خوش‌آمدگویی به مسافران به زبان‌های فارسی و کردی نیز از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری است و بنرهای جداگانه‌ای نیز با موضوع ماه رمضان در سطح شهر و استان تعبیه خواهند شد.

 درخشی بیان کرد: همه موارد ذکر شده به علاوه اقدامات دیگر در زمره فعالیت‌هایی هستند که در کرمانشاه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد.

 وی گفت: از امروز یکشنبه ۲۰ اسفند نیز به صورت فشرده از اماکن تاریخی، سیاحتی و زیارتی کرمانشاه با هماهنگی میراث فرهنگی فیلم‌برداری صورت خواهد گرفت، در زمره این اماکن می‌توان به بازار سنتی تکیه معاون‌الملک و تکیه بیگلربیگی اشاره کرد.

درخشی عنوان کرد: در این نوع فیلمبرداری تیزرهای کوتاهی در حدود دو الی سه دقیقه جهت معرفی اماکن مختلف کرمانشاه تهیه و از ظرفیت رسانه و فضای مجازی برای جذب گردشگران استفاده خواهد شد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: برنامه‌ای با عنوان سیمای فرهنگ نیز به صورت تصویری تهیه و پخش خواهد شد که در دو محور فعالیت خواهد داشت.

وی ادامه داد: محور اول تصویربرداری تهیه، تدوین و انتشار آن در فضای مجازی با موضوع آمادگی کرمانشاه به منظور استقبال از ماه رمضان و مسافران نوروزی خواهد بود و محور دوم مصاحبه با مهمانان و مسافران نوروزی و جویا شدن نظرات آنها در خصوص کرمانشاه است.

 درخشی خاطرنشان کرد: رادیو فرهنگ نیز از ابتدای ماه مبارک رمضان هر روز یک روایت و نیز تلاوت یک جزء از قرآن کریم را پخش خواهد کرد.

وی گفت: در روز ۲۸ اسفندماه یک همایش بزرگ در سالن انتظار تحت عنوان استقبال از نوروز با حضور استاندار، شهردار، مسئولین و اقشار مختلف به‌ویژه اهالی حاشیه‌نشین شهر کرمانشاه برگزار خواهد شد. 

درخشی بیان کرد: جامعه هدف سازمان فرهنگی اکثراً مناطق و محلات حاشیه نشین کرمانشاه همچون آقاجان، ملاحسینی، چمن، جعفرآباد و کرناچی است.

وی اذعان داشت: در واقع از ظرفیت مناطق حاشیه‌نشین برای برگزاری جشن‌ها و مناسبت‌ها استفاده خواهد شد مردم عادی و قشر متوسط به بالا برنامه‌های متنوع و خاص خود را دارند اما قشر ضعیف و حاشیه‌نشین کرمانشاه که کمتر به چنین امکاناتی دسترسی دارند در برنامه‌ها و جشن‌های اختصاصی سازمان حضور خواهند یافت.

 درخشی افزود: طرح‌های آماده‌شده بر روی پل‌های عابر پیاده بیلبوردها و پایه‌های موجود در سطح شهر نصب خواهند شد این طراحی‌ها در مسیرهای پر تردد شهر از ورودی شهر تا مراکز مختلف اسکان همچون خانه‌های معلم نصب خواهند شد تا هم جنبه خوش آمدگویی داشته باشند و هم جاذبه‌های متنوع استان به مسافران عزیز معرفی شوند.

وی گفت: برخی از مناطقی که برای نصب این طراحی‌ها در نظر گرفته شده‌اند عبارتند از میدان آزادی، سه‌راه ۲۲ بهمن، بلوار طاق‌بستان، چهارراه جلیلی، میدان آزادگان، کمربندی‌های غربی و شرقی و بزرگراه امام خمینی(ره) هستند. 

به گفته درخشی از حداکثر ظرفیت پل‌های عابر پیاده و پایه‌های سطح شهر برای معرفی جاذبه‌های گردشگری و خوش آمدگویی به مهمانان عزیز نوروزی و موضوعات معنوی رمضان استفاده خواهد شد.


وی تصریح کرد: فضای شهری به گونه‌ای طراحی خواهد شد که هم عموم مردم کرمانشاه و هم مسافران عزیز به محض ورود به شهر با فضای بصری شهر و استان به نحو مناسبی آشنا شوند.


انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.