دستیار رئیس جمهور:
بنیادیترین حق مردم تعیین سرنوشت است
دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی با بیان اینکه طبق قانون اساسی استبداد فکری سیاسی نفی شده است، گفت: بنیادیترین حق مردم تعیین سرنوشت است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»، سکینهالسادات پاد ظهر امروز سهشنبه در نشست هماندیشی با اساتید دانشگاههای کرمانشاه که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار داشت: به استناد مقدمه قانون اساسی انقلاب اسلامی با وجود دو قشر فرهیخته نخبگان و علما شکل گرفت که بیشترین اثرگذاری را داشته و دارند.
دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی افزود: طبق قانون اساسی استبداد فکری سیاسی نفی شده و سرنوشت مردم به دست آنها سپرده شده است که به تعبیر قرآن ما سرنوشت هیچ امتی را تغییر نمیدهیم مگر خودشان بخواهند.
وی گفت: هنر بزرگ انقلاب و انقلابیون ما این بود قانون اساسی را که در واقع تنظیمگر مناسبات حاکمیت مردم بود در کوتاهترین زمان ممکن تدوین کردند و باز هنر بزرگتر این بود که در معرض دید همه مردم قرار گرفت.
پاد با بیان اینکه امام راحل برای همه مردم شأنیت قائل بود، خاطرنشان کرد: حتی به همه علما و انواع طیفهای فکری و طبقاتی آن روز نامه می نویسند و می فرمایند که برای نوشتن قانون اساسی مردم محور نظرات خود را بیان کنید.
وی با تأکید بر حقوق شهروندی تصریح کرد: در قانون اساسی حقوق عامه بیان شده و جزء تکالیف اصل 156 است و احیاء قانون عامه را جزو تکلیف قوه قضائیه میداند.
دستیار رئیس جمهور بیان کرد: ذیل فصل سوم قانون اساسی حقوق مردم است که بنیادیترین حق مردم حق تعیین سرنوشت است و رئیس جمهور تأکید دارند حقوق مردم ایران در مجامع بینالملل باید استیفا شود.
پاد با بیان اینکه نخبگان و جامعه دانشگاهی ما در ایجاد این انقلاب نقش کلیدی داشتند، ادامه داد: تخصصگرایی به عنوان یکی از اصول انقلابی ما در دستور کار بوده و یکی از اولویتهای دولت سیزدهم همین تخصصمحوری و مراجعه به نخبگان است.
وی با بیان اینکه وابسته به هیچ دستگاه دولتی نبوده و سالها وکیل دادگستری بودهام، گفت: رئیس جمهور به من اعتماد کردند و مسئولیت بزرگی را به من سپردند به همین خاطر خودم را مکلف میدانم که بیشتر بشنوم و معتقد هستم نخبگان باید در نظام اسلامی جلودار باشند.
پاد با اشاره به اینکه طبق دستور رئیس جمهور موظف به پیگیری حقوق ملت هستم، گفت: ایشان بر چهار موضوع آزادی بیان، حق برپایی اجتماعات، حریم خصوصی و پیگیری حقوق زنان تاکید ویژه دارند که همه این موارد در قانون اساسی نیز وجود دارد.
انتهای خبر/