حالت تاریک
شنبه, 04 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
تسهیلات بسیج سازندگی و کارآفرینی در جوانرود
برخی از برکات بسیج در مناطق مرزی؛

تسهیلات بسیج سازندگی و کارآفرینی در جوانرود

بسیج همواره برای مردم موجب خیر و برکت بوده است و در این میان بسیج سازندگی با پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت سبب ایجاد اشتغال و کارآفرینی شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ تسهیلات بسیج سازندگی گامی برای راه‌اندازی و رشد صنایع کوچک است که در عرصه‌های مختلفی از قبیل کارگاه‌های کوچک اقتصادی پرداخت می‌شود و امکاناتی را برای رشد این طرح‌های  زودبازده و کوچک فراهم می‌آورد. 

بسیج سازندگی شهرستان جوانرود با ارائه تسهلات اشتغالزایی در زمینه راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک اقتصادی و تولیدی از فعالان این عرصه حمایت می‌کند. پنل‌های خورشیدی یکی از این طرح‌های بسیج سازندگی است که علاوه بر درآمدزایی به ناترازی برق نیز کمک می‌کند. 

در شرایطی که صنعت برق به دلیل کاهش نزولات آسمانی با مشکلاتی مواجه شده است استفاده از پنل‌های خورشیدی ضمن مزایای محیط زیستی منجر به ارتقای تولید انرژی و کاهش هزینه‌های مصرف می‌شود. 

راه‌اندازی پنل خورشیدی گامی برای رفع ناترازی برق 

در این زمینه یکی از فعالان که به همت بسیج سازندگی شهرستان جوانرود موفق  به راه‌اندازی پنل خورشیدی در پشت بام خود شده است، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ گفت: با بهره‌گیری از این تسهلات که بسیج  به‌عنوان کمک معیشت در اختیارم قرار داه است  پنل خورشیدی راه‌ندازی کردم. 

اسماعیل صالحی تصریح کرد: این طرح برای ما ماهیانه ۲ میلیون تومان درآمدزایی دارد در واقع راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی علاوه بر درآمدزایی چشم‌اندازی روشن برای تولید انرژی برق و کمک به ناتزاری آن فراهم می‌کند. 

ایجاد ۷۰ فقره اشتغال‌زایی با تسهیلات بسیج سازندگی 

طاهری کارآفرین دیگری است که در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ اظهار داشت: با تسهیلات بسیج سازندگی توانستم منبع درآمدی کسب کنم. 

وی که با استفاده از تسهیلات بسیج سازندگی موفق به راه‌اندازی کارگاه‌های خیاطی شده، گفت: علاوه بر درآمدزایی برای خود و خانواده‌ام زمینه اشتغال برای ۷۰ نفر دیگر فراهم شده است. 

راه‌اندازی کارگاه‌های خیاطی با تسهیلات بسیج سازندگی 

محمدی یکی دیگر از کارآفرینانی است که با این تسهیلات کارگاه‌های  صنایع دستی و گیوه‌بافی راه‌اندازی کرده وی نیز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ اظهار داشت:   ارائه این تسهیلات  عاملی برای رونق تولید و اشتغال است که ما به نوبه خود از آن بهره‌مند شده‌ایم. 

درآمد ثابت ۲۰ساله با راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی

امامی مدیر شرکت توزیع برق شهرستان جوانرود نیز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ گفت: پنل خورشیدی وسیله‌ای است که برای استفاده از  انرژی پاک، رایگان و نامحدود طراحی شده و نه‌تنها در مناطق دورافتاده بلکه در مناطق شهری نیز می‌تواند به کاهش هزینه‌ها کمک کند. 

وی افزود: پنل خورشیدی  از نظر ساختاری به دو روش ثابت و سیار برای عشایر و کوچ‌نشینان قابل راه‌اندازی است این نیروگاه‌های کوچک پنج کیلو واتی با کمترین هزینه، بیشترین بهره‌برداری را دارند و می‌توانند محلی برای کسب درآمد خانواده‌ها نیز باشند. 

مدیر شرکت  توزیع برق شهرستان جوانرود یادآور شد: تفاهم‌نامه خرید تضمینی این نیروگاه‌های کوچک خورشیدی تا ۲۰ سال و با در نظر گرفتن نرخ ثابت سالیانه می‌تواند به کسب در آمد خانواده‌ها و پایین بودن مصرف کمک کند. 

پرداخت ۴۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در جوانرود 

بهرام میرزایی فرمانده سپاه ناحیه جوانرود نیز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی مرصاد؛ گفت:   بسیج سازندگی سپاه این شهرستان تاکنون با پرداخت ۴۸ میلیارد تومان به ۴۳۵ طرح تولیدی تحول بزرگی در زمینه اشتغالزایی وتوسعه اقتصادی منطقه ایجاد کرده است. 

وی افزود: از جمله این طرح‌ها می‌توان به  راه‌اندازی نیروگاه‌های برق خورشیدی ۵  کیلو واتی، کارگاه‌های کوچک اقتصادی، کارگاه‌های خیاطی، صنایع دستی و گیوه‌بافی، دامداری، زنبورداری، پرورش قارچ و تولید لبنیات اشاره کرد. 

گزارش به قلم کریمی؛ فعال رسانه‌ای

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.