حالت تاریک
پنج‌شنبه, 16 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
توزیع کالاهای اساسی در مرز خسروی رصد می‌شود
سرپرست تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه:

توزیع کالاهای اساسی در مرز خسروی رصد می‌شود

سرپرست تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: طرح نظارتی ویژه اربعین از ۲۲ تیر آغاز شده و توزیع کالاها و خدمات در مرز خسروی به‌طور مستمر کنترل می‌شود تا حقوق زائران حفظ و تخلفات احتمالی جلوگیری شود.

علیرضا لطیفی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به آغاز طرح نظارتی ویژه اربعین، اظهار داشت: این طرح از ۲۲ تیرماه شروع شده و تا سوم شهریورماه به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت. 

وی با بیان اینکه هدف اصلی این طرح، صیانت از حقوق زائران و جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی است، افزود: حضور میدانی مستمر بازرسان و مأموران تعزیرات حکومتی در نقاط مرزی و مسیرهای عبور زائران از جمله اقدامات مهم در این طرح محسوب می‌شود. 

سرپرست تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه عنوان کرد: در جریان بازدیدهای انجام‌شده، نحوه ارائه خدمات به زائران از نظر کیفیت، قیمت و رعایت دستورالعمل‌های مصوب به‌طور دقیق بررسی شده و از مسئولان مربوطه خواسته‌ایم با جدیت با هرگونه تخلف برخورد کنند. 

لطیفی بیان کرد: رعایت سقف تعیین‌شده برای کرایه خودروهای حمل و نقل عمومی و همچنین نرخ کالاها و خدمات رفاهی، از محورهای اصلی نظارت است تا از ایجاد نارضایتی، افزایش هزینه‌های زائران و بروز هرگونه اجحاف جلوگیری شود. 

وی با اشاره به استقرار دائمی شعب سیار در مرز خسروی، گفت: این شعبه‌ها از نخستین روز آغاز طرح مستقر شده‌اند و به‌صورت فعال و بدون وقفه در حال دریافت، ثبت و رسیدگی به شکایات مردمی و گزارش‌های نظارتی هستند. 

سرپرست تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با تأکید بر هماهنگی سازمان تعزیرات حکومتی با سایر دستگاه‌های اجرایی مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت، راهداری، جمعیت هلال‌احمر، فرمانداری‌ها و نیروی انتظامی، اذعان کرد: هم‌افزایی بین‌بخشی و تعامل نزدیک در مدیریت بحران‌ها و پیشگیری از تخلفات بسیار حیاتی است. 

لطیفی با اشاره به برخی گلایه‌های مردمی درباره افزایش خودسرانه قیمت آب معدنی، مواد خوراکی، خدمات بهداشتی و اقلام مصرفی در مسیر اربعین، گفت: تیم‌های نظارت تعزیرات حکومتی موظف‌اند با هرگونه افزایش قیمت غیرمنطقی برخورد فوری کنند. 

وی تصریح کرد: نظارت بر فرآیند توزیع ارز و رفع موانع احتمالی آن از طریق ارتباط مستمر با بانک‌ها و نهادهای پولی در دستور کار ماست تا زائران بتوانند بدون دغدغه از خدمات ارزی بهره‌مند شوند. 

سرپرست تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه تصریح کرد: بررسی نحوه عملکرد سامانه‌های الکترونیکی مربوط به ثبت‌نام، احراز هویت و پرداخت ارز نیز انجام می‌شود و مواردی از اختلالات یا ناهماهنگی‌ها فوراً به نهادهای ذی‌ربط منعکس می‌شود تا نسبت به رفع آن اقدام شود. 

لطیفی کرد: شعب سیار تعزیرات حکومتی در تمام ایام طرح اربعین به‌صورت شبانه‌روزی فعال هستند و زائران در صورت مشاهده هرگونه تخلف می‌توانند از طریق مراجعه حضوری، تماس با سامانه ۱۳۵ و یا اپلیکیشن‌های مربوطه اقدام به ثبت شکایت کنند. 

وی در پایان تأکید کرد: مجموعه اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی در طرح اربعین با رویکرد پیشگیرانه و حمایتی طراحی شده‌اند و هدف نهایی ما، فراهم‌سازی شرایطی ایمن، شفاف و عادلانه برای زائران عزیز حسینی است که راهی این سفر معنوی می‌شوند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!