
کارشناس حوزه کار:
تولید، تنها مسیر نجات اقتصاد کشور است
کارشناس حوزه کار با تأکید بر ضرورت توجه به تولید، گفت: پیشرفت اقتصادی بدون برنامهریزی برای تولید در بخشهای مختلف ممکن نیست و حمایت از کارگران باید همزمان با توسعه تولید دنبال شود.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ ولیالله صالحی با اشاره به نامگذاری شعار سال، حرکت به سمت تولید را لازمه رشد و پیشرفت اقتصادی دانست و اظهار داشت: اگر منابع مالی در اختیار داریم، باید آن را در مسیر تولید هزینه کنیم و تمرکز خود را بر این بخش قرار دهیم.
وی با بیان اینکه تولید، به معنای اشتغال پایدار و مولد است، افزود: گرچه اشتغال در کشور وجود دارد و برخی درآمدهای خوبی دارند، اما این اشتغالها عمدتاً واسطهگری هستند که خود منجر به تورم میشوند. تحقق تولید نیازمند برنامهریزی دقیق است، اما متأسفانه دولت تاکنون فرصت لازم برای این مهم را فراهم نکرده و تولید در حاشیه قرار گرفته است.
این کارشناس حوزه کار، تولید را تنها راه نجات اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: باید در همه بخشها از جمله صنعت، کشاورزی و حوزههای دانشبنیان برای توسعه تولید برنامهریزی شود. کمکهای یارانهای در واقع مسکنهای موقتی هستند که اغلب زیان آنها از منفعتشان بیشتر است.
صالحی ادامه داد: پرداخت پول بدون کار، تورمزا است. اما اگر کارگری که در خط تولید فعالیت میکند دستمزد مناسبی دریافت کند، این اقدام نه تنها تورمزا نیست، بلکه باعث افزایش کیفیت تولید و بهبود وضعیت اقتصادی خواهد شد. به عنوان مثال، اگر کارگری که تایر خودرو تولید میکند حقوق مناسبی بگیرد، با دقت بیشتری کار خواهد کرد و این میتواند از بروز حوادث و سوانح جلوگیری کند.
وی همچنین با انتقاد از جایگزینی مزایای غیرنقدی به جای حقوق کارگران گفت: ارائه مسکن به کارگران اقدام خوبی است، اما نباید بهانهای برای پرداخت نکردن حقوق آنها شود؛ هر دو باید بهموازات هم انجام گیرد.
این فعال حوزه کار تأکید کرد: هر فرد به اندازهای که در اقتصاد دخیل است، مسائل و چالشهای آن را لمس میکند. در شرایط فعلی که کشور با مشکلاتی نظیر تحریمها و ضعف در مدیریت مواجه است، باید تصمیماتی اتخاذ شود که هم به نفع اقتصاد کشور و هم در جهت بهبود معیشت مردم باشد. مسیر اقتصادی کشور باید بهگونهای باشد که مردم بهبود روزافزون در وضعیت معیشتی خود را احساس کنند.
ضرورت اختصاص بودجه ویژه برای تولید
صالحی در پایان، بر لزوم پیشبینی ردیف بودجه مشخص برای تولید تأکید کرد و گفت: هنگام تنظیم بودجه، باید بخش تولید در اولویت قرار گیرد؛ چراکه رونق اقتصادی، اشتغال و بهبود معیشت از دل توسعه تولید حاصل میشود.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!