حالت تاریک
دوشنبه, 30 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
زنان در تمدن ایران اسلامی نقش‌آفرین هستند
مسئول کارگروه زن و خانواده در ثلاث باباجانی:

زنان در تمدن ایران اسلامی نقش‌آفرین هستند

مسئول کارگروه زن و خانواده در شهرستان ثلاث باباجانی گفت: زنان در تمدن ایران اسلامی، نقش مهمی در تربیت فرزندان، حفظ ارزش‌های اخلاقی و دینی و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی دارند.

زهرا سلیمی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: تمدن غرب پیشرفت را با بی‌خدایی معنا می‌کند و به تن آزادی حقیقی، لباس بی‌عفتی می‌پوشاند. آن‌ها برای کنترل مردمان، افراد را از هویت و فرهنگشان دور می‌سازند. در این تمدن، فردگرایی و منافع شخصی بر منافع جمعی و ارزش‌های اخلاقی و دینی اولویت دارد.

وی افزود: تمدن ایران اسلامی که با روح تمدن اسلام عجین شده است، اساس پیشرفت را ایمان و تقوا می‌داند. به تن آزادی، لباسی از جنس حیا و عفت می‌پوشاند و هویت و فرهنگ مردمان را نادیده نمی‌گیرد. در این تمدن، ارزش‌های اخلاقی و دینی بر منافع شخصی و فردگرایی اولویت دارد.

مسئول کارگروه زن و خانواده در شهرستان ثلاث باباجانی گفت: ایران اسلامی ما از یک قیام شروع شد، قیامی که جوانان در آن، روحشان را با یک انتخاب یکی کردند. انتخابی که نامش روح‌الله و مکتب امام راحل بود که ما را با اسلام ناب آشنا کرد. این قیام و انقلاب، زمینه‌ساز شکل‌گیری تمدن ایران اسلامی شد.

سلیمی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) ارزش والای زن را در اسلام بارها یادآوری کردند که «مرحله اولِ مرد و زن صحیح، از دامن زن است. مربی‏ انسان‌ها زن است. سعادت و شقاوت کشورها بسته به وجود زن است». زنان در تمدن ایران اسلامی، نقش مهمی در تربیت فرزندان، حفظ ارزش‌های اخلاقی و دینی و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی دارند.

این مشاور خانواده گفت: حجاب و عفاف در تمدن ایران اسلامی، به عنوان یک ارزش اخلاقی و دینی، جایگاه ویژه‌ای دارند. حجاب، به معنای پوشاندن بدن و حفظ حیا و عفت و عفاف، به معنای حفظ اخلاق و ارزش‌های دینی، در این تمدن، به عنوان یک اصل اساسی، مورد توجه قرار گرفته است. این مفاهیم، نه تنها به عنوان یک الزام قانونی، بلکه به عنوان یک ارزش فرهنگی و اجتماعی، در تمدن ایران اسلامی، تفسیر می‌شوند.

سلیمی تصریح کرد: مهم نیست تمدن غرب، پیشرفت و تحول را برای ما چه معنا کند. این ما هستیم که در برابر دشمنی که قصد دارد همچون کفتار، بر ارزش‌های دینی و ملی ما چنگ بیندازد، سپر می‌شویم. برای ایستادگی در برابر این تهاجم فرهنگی، باید به ارزش‌های دینی و ملی خود، افتخار کنیم و آن‌ها را حفظ کنیم. باید به ترویج و تبیین این ارزش‌ها بپردازیم و آن‌ها را به نسل‌های آینده، انتقال دهیم.

وی افزود: تمدنی که در آن علم و ایمان حرف اول را می‌زند. تمدنی که در آن اثری از خودنمایی نیست و زنان و دختران، به جای زیبایی‌های بدنی با شخصیت و توانایی‌هایشان حرفی برای گفتن دارند. تمدنی که مردم در آن، اصالت هویت و دین خود را به فرهنگ غرب نمی‌فروشند. برای ساخت این تمدن، باید به تقویت ارزش‌های دینی و ملی و ترویج فرهنگ اسلامی و تربیت نسل‌های آینده، بر اساس ارزش‌های اخلاقی و دینی، بپردازیم.

سلیمی اذعان کرد: تمدن ما بر اساس اصولی بنا شده که از جمله آن علمی است که با ایمان همراه باشد، جامعه‌ای است که در آن اثری از خودنمایی نیست و زنان و دختران به جای زیبایی‌های بدنی، با شخصیت و توانایی‌هایشان حرفی برای گفتن دارند و مردمی است که اصالت هویت و دین خود را به فرهنگ غرب نمی‌فروشند.

سلیمی گفت: تنها اسلام است که به منظور حفاظت از عفت و حیثیت زن در کنار او ایستاده است. حجاب یک امر واجب الهی است و باعث خشنودی و رضایت پروردگار در دنیا و آخرت می‌شود. در قرآن کریم به زنان و دختران سفارش شده که حجاب و عفت خود را حفظ کنند و آن گوهر گران‌یها را ارزان به نامحرم نفروشند.

وی افزود: کاش می‌دانستیم که بعضی از گناهان مجازات سنگینی به همراه دارد و زیر باران نگاه‌های هوس‌آلود و هرزه باید چتر حجاب را با خود همراه داشته باشیم. حجاب عزت، حیات، سربلندی و موفقیت را به دنبال دارد، نه تنهایی و اسارت.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!