فرمانده سپاه حضرت نبیاکرم(ص) مطرح کرد:
ضرورت پرهیز از سیاست سکولاریسم رسانهای
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: اگر سیاستها و همه اعتقاداتمان را با قلم، نگاه، اراده و با قدمهایمان به رخ دشمنان نکشیم، سیاست بیتفاوتی و سکولاریسم رسانهای را اتخاذ کردهایم.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ سردار بهمن ریحانی در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ابوذر که شامگاه یکشنبه در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: اگر اعتقاد و باوری برای ایستادن و فرهنگی برای مقاومت و ارادهای برای دفاع در ملتی ایجاد شود مطمئناً آن ملت و کشور شکستناپذیر خواهند شد.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: تاریخ نشان داده است که ملتها شکستناپذیر هستند و در این میان اراده ایستادن، مقاومت و دفاع در ملت ایران نهادینه شده در واقع این سخنان بر اساس حدس و گمان نیست بلکه بر اساس ۴۵ سال ایستادگی، مقاومت و دفاع ملت ایران در مقابل همه هجمههای دشمنان است.
وی با بیان اینکه مصداقهای بارز و نمونههای زیبایی از این ایستادگی را میتوان مثال زد که حضور با شکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخیر یکی از همین نمونهها بود، تصریح کرد: دشمنان در رسانههای بیگانه و فضای مجازی دست به اقدامات زیادی از جمله تهدید و ناامن کردن فضا زد اما ملت ایران نشان داد که پای اعتقاد ایستاده و خواهد ماند.
وی بیان کرد: همانگونه که اصحاب رسانه نیز تاکید کردند، بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصد میزان مشارکت مردم برای دفاع از نظام افزایش یافته بود و کسانی که در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند به منظور پاسداشت، پیروزی و جشن انقلاب در صحنه حضور پیدا کردند.
سردار ریحانی گفت: امسال از مرکز کنترل سپاه شاهد حضور با شکوه و کمنظیر مردم در صحنه بودیم که این حضور نشان میدهد مردم پای نظام هستند و با کنار زدن توطئههای دشمنان تودهنی محکمی به آنها زدهاند.
وی افزود: رویداد دیگری که باور ذهنی را به عمل مبدل کرد عرصه انتخابات بود زیرا پیشبینیهای داخلی حضور گستردهای را پای صندوقهای رأی نشان نمیداد و برآوردهای دشمن نیز حاکی از حضور زیر ۲۰ درصدی مردم بود.
سردار ریحانی خاطرنشان کرد: دشمن و رسانههای معاند از یک سو و دشمنان داخلی نیز از سوی دیگر از یک سال پیش از انتخابات اقدامات تبلیغات و هزینههای گستردهای را برای حضور نیافتن مردم پای صندوقهای رأی انجام داده بودند اما ملت ایران برخلاف انتظارات و پیشبینیها حماسه آفرید.
وی گفت: به گفته بزرگان، ملت ایران جایگاهی برتر از مردم زمان رسول الله(ص) دارند در واقع مردم برای دفاع از نظام پای کار انتخابات حاضر شدند بعضی از مردم در انتخابات شرکت نکردند و برخی نیز در انتخابات رأی سفید دادند اما دلیل بر این نیست که این عده از مردم نظام را قبول ندارند بلکه با این کار میخواستند ناراحتی خود را از بعضی شرایط، سوء مدیریتها، مشکلات معیشتی، اقتصادی و بیکاری نشان دهند اما همین مردم اگر اتفاقی برای این نظام بیفتد سینه خود را سپر خواهند کرد.
سردار ریحانی اذعان کرد: ما در جامعه رسانه و هنر چیزی با عنوان سکولار نداریم، سکولار در اینجا معنای بیدینی و بیاعتقادی ندارد بلکه معنای آن بیتفاوتی است؛ بعضی رسانهها کاری با موضعگیری مردم ندارند و سخنان مسئولان برای آنها با اهمیتتر است اما این سخن از پایه اشتباه است حرف مردم نیز در حوزه سیاست، اجتماع، فرهنگ، اقتصاد و معیشت است.
وی گفت: بخشی از اعتقادات ما را سیاست ما تشکیل میدهد تاریخ یک عبرت است و این عبرت اگر به نسل امروز رسیده است به واسطه قلم و نوشتن نویسندگان، هنرمندان، تاریخنویسان و اصحاب رسانه بوده است.
سردار ریحانی ادامه داد: اگر ما سیاستها و تمام اعتقاداتمان را با قلممان، نگاهمان، ارادهمان و با قدمهایمان به رخ دشمنان نکشیم، سیاست بیتفاوتی و سکولاریسم رسانهای را اتخاذ کردهایم.
فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه بیان کرد: این سیاست در جامعه، هنر و رسانه به ندرت و بر سر اعتقادات خاصی دیده شده است در واقع جامعه هنر و رسانه جامعه زیبایی است از قلم به دست گرفته تا هنرمند سینما، شاعر، نویسنده و نقاش همگی به نوعی هنرمند محسوب میشوند.
وی گفت: رسانه خود یک هنر والاست و هنر رسانهای از هر کسی ساخته نیست گاهی اوقات ماهیت قلم، فیلم، شعر و نوشتار یک فرد رسانهای با شکل و ترکیب آن متفاوت است مثلاً ماهیت یک کار تولیدی بسیار خوب است اما قالببندی آن با ماهیتش همخوانی ندارد.
سردار ریحانی افزود: در کشور و جامعهای که انتقاد صورت نگیرد پیشرفت و اثربخشی بدون تردید رخ نخواهد داد انتقاد را باید جوری بیان کنیم که سازنده باشد قلم و قول یک فرد رسانهای باید اثربخش باشد تا کسی که از وی انتقاد میشود وجهه بدی در میان مردم پیدا نکند و شخصیتش حفظ شود.
وی خاطرنشان کرد: انتقاد، محل و بستر پیشرفت است و موجب سازندگی در استان ما خواهد شد اما انتقاد را باید هم با ادب و هم سازنده انجام داد انتقاد ممکن است بسیار تیز و تند باشد اما باید در قالب کلمات و جملات مؤدبانهای بیان شود باید ادبیات درست در گفتار و قلم را مورد توجه قرار دهیم.
انتهای خبر/