حالت تاریک
Logo
پنج‌شنبه, 24 آبان 1403
شهید «علی‌اکبر شرفی»؛ نمادی از ایثار و فداکاری
معراجی‌های کرمانشاه؛

شهید «علی‌اکبر شرفی»؛ نمادی از ایثار و فداکاری

شهید والامقام «علی‌اکبر شرفی» در یکی از دشوارترین شاخه‌های جنگی، یعنی تخریب، مشغول به فعالیت شد؛ این شاخه شامل پاک‌سازی میدان‌های مین بود که توسط نیروهای بعثی عراق کاشته شده بودند.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ شهید «علی‌اکبر شرفی» در دهم تیرماه ۱۳۳۸ در شهرستان کرمانشاه چشم به جهان گشود. دوران تحصیل خود را تا مقطع دوم راهنمایی ادامه داد، اما هنگامی که شرایط جبهه‌های حق علیه باطل را مشاهده کرد، تصمیم گرفت درس و مدرسه را رها کرده و دفاع از میهن را برگزید.

این شهید والامقام به‌عنوان بسیجی به جبهه‌های نبرد پیوست و در یکی از دشوارترین شاخه‌های جنگی، یعنی تخریب، مشغول به فعالیت شد. این شاخه شامل پاک‌سازی میدان‌های مین بود که توسط نیروهای بعثی عراق کاشته شده بودند.

 سرانجام، در تاریخ ۷ آذرماه ۱۳۶۲ و در عملیات والفجر ۴، در منطقه پنجوین عراق بر اثر اصابت ترکش به سر به مقام شهادت نائل آمد؛ پیکر مطهر شهید شرفی در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد، جایی که هم‌اکنون زیارتگاه دوستداران اوست. 

وصیت‌نامه شهید «شرفی»: عشق به معبود و معامله‌ای ازلی

شهید «شرفی» در وصیت‌نامه خود با قلبی آکنده از ایمان و عشق به معبود چنین می‌گوید: 

«اینک معامله‌ای عظیم در جهان هستی بین بی‌نهایت کوچک (بنده) و بی‌نهایت بزرگ (…) به وقوع پیوسته است؛ خدایا، از همه‌چیزم گذشته‌ام و آمده‌ام تا معامله‌ای با تو انجام دهم. اکنون تو مشتری هستی و کالای من جانم است؛ مکان این معامله هستی توست و بهای آن بهشت برین تو.» 

او با این بیانِ عارفانه، دل به خدا سپرده و از معبود خواسته است که از عمر او کاسته و به عمر رهبر افزوده شود؛ با قلبی مملو از عشق به انقلاب اسلامی، امام خمینی و روحانیت پیرو خط امام، وصیت‌نامه‌اش را با ذکر «درود بر امام خمینی و روحانیت پیرو خط امام» به پایان می‌رساند. 

تاریخ شهادت: ۷ آذرماه ۱۳۶۲، عملیات: والفجر ۴
محل شهادت: مریوان - پنجوین عراق

یاد و خاطره این شهید بزرگوار همیشه در دل‌ها زنده خواهد بود و راهش برای همواره پررهرو باد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از