حالت تاریک
شنبه, 11 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
واگذاری حاشیه «قره‌سو» به شهرداری کرمانشاه
معاون حفاظت آب منطقه‌ای کرمانشاه خبر داد:

واگذاری حاشیه «قره‌سو» به شهرداری کرمانشاه

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای استان کرمانشاه از امضای تفاهم‌نامه و واگذاری حاشیه رودخانه قره‌سو به شهرداری کرمانشاه خبر داد.

علی مرادی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به وضعیت بستر و حریم رودخانه‌ها گفت: بر اساس قانون، بستر و حریم رودخانه‌ها جزو مشاعات عمومی محسوب می‌شود و وزارت نیرو و به تبع آن شرکت‌های آب منطقه‌ای متولی حفظ و نگهداری آن‌ها هستند، در مورد رودخانه قره‌سو نیز همین وضعیت برقرار است و شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه مسئولیت حفظ و نگهداری از بستر و حریم این رودخانه را بر عهده دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان کرمانشاه افزود: از گذشته، این آمادگی وجود داشت که حاشیه رودخانه قره‌سو به شهرداری واگذار شود به‌گونه‌ای که مالکیت آن همچنان در اختیار شرکت آب منطقه‌ای باشد و در عین حال، شهرداری به‌عنوان بهره‌بردار از آن استفاده کند. 

وی در ادامه به اقدامات انجام شده توسط این شرکت اشاره کرد و گفت: از سال‌ها قبل، زیرساخت‌های اولیه در محدوده بین پل‌های غربی و شرقی رودخانه قره‌سو فراهم شده است، با وجود پیگیری‌های متعدد، متأسفانه شهرداری در سرمایه‌گذاری و زیباسازی حاشیه این رودخانه پیش‌قدم نشد اما با توجه به هماهنگی‌های اخیر، امیدواریم با عقد تفاهم‌نامه، این مشکل رفع شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در ادامه گفت: پیش از هرگونه ساماندهی، باید فکری به حال تخلیه نخاله‌های ساختمانی در حاشیه رودخانه قره‌سو کرد، بیش از همه چیز، ضروری است که شهرداری قبل از هر اقدام عمرانی و سرمایه‌گذاری، جلوی تخلیه پسماند و نخاله‌ها را در این رودخانه بگیرد، این موضوع نه تنها باعث آلودگی بصری و زیست‌محیطی شده بلکه به مسائل بهداشتی نیز دامن زده است.

وی همچنین در پایان اشاره کرد: طی جلسه‌ای با حضور معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه، نمایندگان شهرداری و شرکت آب منطقه‌ای برگزار شد و در این جلسه توافق شد که شهرداری کرمانشاه پس از انعقاد تفاهم‌نامه با آب منطقه‌ای، اقدامات لازم را در مدت دو هفته انجام دهد. 

به گفته مرادی، متن این تفاهم‌نامه در حال تدوین توسط مدیران دفاتر حقوقی شهرداری و آب منطقه‌ای است و به زودی اجرایی خواهد شد.

به نظر می‌رسد با این اقدامات، در آینده‌ای نزدیک شاهد ساماندهی و زیباسازی حاشیه رودخانه قره‌سو خواهیم بود که می‌تواند تأثیرات مثبتی در بهبود وضعیت زیست‌محیطی و ارتقاء کیفیت زندگی مردم کرمانشاه داشته باشد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.