مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه مطرح کرد:
پوشش عفیفانه گامی بهسوی حفظ هویت اسلامی
مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت پوشش زنان در جامعه اسلامی، گفت: قرآن کریم احکامی را در زمینه پوشش و حجاب صادر کرده است که رعایت این احکام میتواند تأثیرات عمیقی در جامعه داشته باشد.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ فرشته همتی عصر امروز سهشنبه در آئین اختتامیه اولین جشنواره ایرانی - اسلامی فردخت که در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: پوشش زنان در جامعه اسلامی نهتنها نشاندهنده ارزشهای فرهنگی و هویتی است، بلکه بهعنوان یکی از اصول اخلاقی و دینی، نقش مهمی در حفظ کرامت انسانی ایفا میکند.
مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه افزود: رعایت حجاب اسلامی، علاوه بر تأمین امنیت اجتماعی، به تقویت هویت فردی و اجتماعی زنان کمک میکند و جلوهای از تعهد به ارزشهای الهی است.
وی در خصوص اهمیت پوشش زنان در جامعه اسلامی گفت: قرآن کریم احکامی را در زمینه پوشش و حجاب صادر کرده است که رعایت این احکام میتواند تأثیرات عمیقی در جامعه داشته باشد.
همتی تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع در احکام الهی، مشاهده میکنیم که نحوه پوشش در استانهای مختلف ممکن است از نظر مدل تفاوتهایی داشته باشد، اما حد و مرزی که اسلام برای آن مشخص کرده، باید برای همه مشترک باشد.
وی افزود: در جامعه امروزی شاهد عرضه پوشاکی هستیم که با هویت یک جامعه اسلامی همخوانی ندارد، متأسفانه، بسیاری از زنان برای یافتن پوشاک مناسب که در عین زیبایی، با موازین اسلامی هماهنگ باشد با دشواری مواجه میشوند. همچنین، قیمت بالای برخی لباسها باعث شده تا بسیاری از افراد توانایی خرید آن را نداشته باشند.
همتی در ادامه به برگزاری نخستین جشنواره استانی با محوریت پوشاک عفیفانه اشاره کرد و گفت: این جشنواره برای اولین بار در استان کرمانشاه و بهصورت همزمان در سراسر استانهای کشور برگزار شد که هدف اصلی این جشنواره، ترویج فرهنگ پوشش اسلامی و ارائه راهکارهایی برای حل مشکلات موجود در این زمینه بود. از مردادماه، با برگزاری جلسات مختلف و همکاری ادارات مرتبط، فراخوان جشنواره اعلام شد.
مسئول بسیج جامعه زنان استان کرمانشاه توضیح داد: این جشنواره در سه محور رقابتی شامل طراحی، پژوهش و تولید آثار برگزار شد و در سه سطح دانشآموزی، دانشگاهی و آزاد پذیرای شرکتکنندگان بود.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع، بیش از ۱۰۰ اثر به جشنواره ارسال شد که پس از داوری توسط اساتید و متخصصان، ۱۴ اثر برتر انتخاب شدند آثار برگزیده برای شرکت در جشنواره کشوری به تهران ارسال شده است.
همتی درباره نمایشگاه این جشنواره گفت: به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، نمایشگاه جشنواره از دوم دیماه آغاز بهکار کرد و به مدت چهار روز ادامه داشت با توجه به استقبال خوب از این رویداد، برنامهریزی برای برگزاری دورههای بعدی جشنواره در سال آینده آغاز شده است.
وی در پایان از همکاری ادارات و نهادهای مختلف از جمله اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری، اداره فنی و حرفهای استان کرمانشاه، اتاق اصناف، دانشگاه ملی مهارت، آموزش و پرورش و سایر دستاندرکاران قدردانی و ابراز امیدواری کرد که با مشارکت بیشتر، جشنوارههای آتی با کیفیت و اثرگذاری بیشتری برگزار شوند.
انتهای خبر/