حالت تاریک
Logo
چهارشنبه, 23 آبان 1403
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه:

۱۴۷ هزار تن پیاز در کرمانشاه تولید می‌شود

۱۴۷ هزار تن پیاز در کرمانشاه تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برآورد کرد، امسال ۱۴۷ هزار تن پیاز در استان تولید شود.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ فرهاد شریفی با بیان اینکه امسال ۲۲۴۴ هکتار پیاز در استان کرمانشاه کشت شده، گفت: متوسط عملکرد پیاز در مزارع استان کرمانشاه ۶۵ تن در هکتار است و برآورد می‌شود امسال تولید پیاز در استان به ۱۴۷ هزار تن برسد. 

شریفی با بیان اینکه امسال افزایش حدود ۳۸۰ هکتاری سطح زیر کشت پیاز در استان را شاهد هستیم، گفت: سال زراعی گذشته ۱۸۶۵ هکتار پیاز در استان کرمانشاه کشت شده بود. 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان کشت پیاز انجام می‌شود، افزود: بیشترین سطح زیر کشت پیاز استان به شهرستان کرمانشاه اختصاص دارد. 

شریفی در ادامه با اشاره به مرغوبیت پیاز تولیدی در شهرستان هرسین، گفت: پیاز تولیدی در این شهرستان که رقم قرمز آذرشهر است، از مرغوبیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است. 

وی با بیان اینکه دلیل مرغوبیت پیاز هرسین خوش‌خوراکی، رنگ و خاصیت انبارداری آن است، تصریح کرد: سالانه حدود ۱۰ درصد محصول تولیدی در این شهرستان روانه بازارهای خارج از کشور می‌شود. 

شریفی با بیان اینکه برداشت پیاز در استان کرمانشاه در حال شروع شدن است و از اواسط شهریور اوج برداشت محصول را شاهد خواهیم بود، اظهار کرد: برداشت پیاز در استان کرمانشاه تا اواخر مهرماه ادامه خواهد داشت. 

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از