حالت تاریک
شنبه, 23 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه اطلاع رسانی مرصاد هستید؟
۲۴۲ تُن میوه در کرمانشاه توزیع شد
مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه:

۲۴۲ تُن میوه در کرمانشاه توزیع شد

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه از توزیع 242 تُن میوه در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۷ تُن پرتقال و ۸۵ تُن سیب درختی با قیمت مصوب و تحت نظارت دقیق در سطح استان توزیع شد.

ایرج صفایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با اشاره به اجرای طرح توزیع میوه ویژه تنظیم بازار در نوروز ۱۴۰۴ و ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: این طرح از ۲۵ اسفندماه سال گذشته آغاز شد و تا ۱۷ فروردین‌ماه سال جاری ادامه داشت، هدف اصلی ما از اجرای این طرح، تأمین میوه و کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام نوروز و ماه رمضان بود تا شهروندان از نوسانات قیمت و کمبود کالا در این ایام در امان باشند، با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز فوری مردم در این بازه زمانی، ما همه تلاش خود را کردیم تا برنامه‌ریزی دقیقی انجام دهیم. 

وی افزود: در طول این مدت، مجموعاً ۲۴۲ تن میوه در سطح استان کرمانشاه توزیع شد؛ از این میزان، ۱۵۷ تُن پرتقال و ۸۵ تُن سیب درختی در اختیار مردم قرار گرفت، این میوه‌ها با قیمت مصوب و تحت نظارت کامل توزیع شد تا مردم بتوانند به راحتی و با قیمت مناسب، میوه‌های مورد نیاز خود را تهیه کنند؛ همچنین، این طرح نه‌تنها برای تأمین نیاز مردم بلکه برای جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت‌ها نیز بسیار مؤثر بود. 

مدیرکل تعاون روستایی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به اهمیت تأمین اقلام دیگر در ماه رمضان، عنوان کرد: علاوه بر میوه، به‌منظور تأمین نیازهای مصرفی خانوارها در ایام ماه مبارک رمضان، تعداد ۵ تُن خرما نیز در سطح استان توزیع شد، این خرماها نیز با قیمت مصوب و در قالب سهمیه تنظیم بازار در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گرفت؛ در ماه رمضان، خرما به‌عنوان یکی از مواد اصلی سفره‌های افطاری، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به همین دلیل توزیع این محصول به‌ویژه در ایام شب‌های رمضان اهمیت زیادی داشت. 

صفایی در ادامه به برنامه‌های آتی تنظیم بازار اشاره و تصریح کرد: ما به‌عنوان متولیان تنظیم بازار در استان، برنامه‌ریزی برای سال‌های آینده را با دقت بیشتری انجام خواهیم داد؛ تلاش داریم که با آمادگی بیشتر، برنامه‌هایی مشابه را به‌ویژه در ایام خاص مانند نوروز و رمضان، با کیفیت و کمیت بالاتر ارائه دهیم؛ همچنین، همکاری نزدیک‌تر با تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان به‌منظور کاهش مشکلات تأمین کالا و افزایش توانمندی توزیع در سطح استان، در دستور کار قرار دارد. 

وی در پایان با اشاره به نظارت‌های دقیق و تلاش‌های مشترک، بیان کرد: خوشبختانه مردم استان کرمانشاه از این طرح استقبال خوبی داشتند و توانستیم به نیازهای مصرفی آن‌ها پاسخ دهیم؛ این اقدامات، نشان‌دهنده تعهد ما به تأمین کالاهای اساسی در ایام خاص است و ما همچنان به اجرای چنین طرح‌هایی در آینده ادامه خواهیم داد تا مردم در هیچ شرایطی دغدغه تأمین کالاهای ضروری نداشته باشند. 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!