جشنهای نوروزی کُردها پایانی بر اعتبار تجزیهطلبی؛
احیای قریبالوقوع تمدن ایران قوی در سایه انقلاب
با وجود همه تلاشهای دشمنان ایران برای دمیدن در اختلافات قومی و مذهبی در راستای تقویت نگاههای اختلافی و تجزیهطلبانه، دلبستگی یکپارچه مردم به آیینهای سنتی ایرانی و اسلامی همه رشتههای تفرقهافکن را پنبه کرده است.
به گزارش شبکه اطلاعرسانی «مرصاد»؛ از قدیمالایام جشنهای نوروزی در اقصی نقاط ایران اسلامی به صورت گسترده و فراگیر برگزار شده و اماکن مذهبی معنوی و فرهنگی مختلف در سراسر کشور میزبان اجتماعات بزرگداشت عید باستانی نوروز بوده است.
از بارگاه ملکوتی ائمه معصومین، آستانهای متبرک امامزادگان تا اماکن تاریخی و فرهنگی ایران عزیز در ایام نوروزی مملو از مردم و مسافران شده و صحنههای جذابی از شادی و معنویت همزمان در ایران عزیز رقم میزند.
اما موضوعی که کمتر به آن توجه شده اقبال و گرایش اقوام و مذاهب گوناگون از هر رنگ و نژادی به بزرگداشت عید سعید نوروز است.
با وجود همه تلاشها و تبلیغات دشمنان ایران عزیز برای دمیدن در اختلافات قومی و مذهبی در راستای تقویت نگاههای اختلافی و تجزیهطلبانه و ضد ایرانی، دلبستگی یکپارچه مردم به آیینهای سنتی ایرانی و اسلامی همه رشتههای تفرقهافکن را پنبه کرده است.
یکی از مصادیق بارز این موضوع تجمعات و گردهماییهای شادانه مردم مناطق کُرد برای بزرگداشت لحظه سال نو است، این نشان میدهد ایران بزرگ در برگیرنده همه اقوام و مذاهب و تمدنی رو به گسترش و تقویت است که پوچی شعارهای مضحک پانکردیسم و پانترکیسم و... را بیاساستر از همیشه نمایان میکند.
گرچه برخی جریانهای خاص به دلیل هراس از همین موضوع مهم و استراتژیک، سعی کردند تا با هنجار شکنی یا حتی ورود نمادهای تفرقهافکن در این اجتماعات این حقیقت را وارونه جلوه بدهند اما بدون تردید پیام راهبردی این همگراییهای روزافزون فرهنگی و اجتماعی، نزدیک بودن به قله برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی و ایران قوی است.
بدون شک دستگاههای مسئول باید با اقدامات پیشگیرانه و مسئولانه برای کنترل آسیبهای تحمیلی به این اجتماعات و جشن و شادی مردم، نسبت به وجود هرچه بهتر و فراگیرتر نشاط عمومی در جامعه حول فرهنگهای اصیل ایرانی و اسلامی تلاش کنند.
انتهای خبر/